fallback

По примера на Джей Ло: Марк Антъни вдигна звездна сватба

30 January 2023 15:00

Сред гостите бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек и много други

Снимка: Getty Images

Марк Антъни последва примера на бившата си съпруга Дженифър Лопес и отново мина под венчило.

Изпълнителят каза „Да“ на дългогодишната си приятелка Надя Ферейра, а церемонията беше проведена този уикенд в Маями заедно с няколко известни имена от киното, модата, музиката и футбола.

Към младоженците се присъединиха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда и Луис Фонси. Според местните медии, кметът на Маями Франис Суарес е бил свещеник на сватбата. Ромео Сантос, Малума, Марко Антонио Солис и братът на Антъни, Биграм Заяс, са били свидетели на подписването.

A post shared by Dayane Chrissel (@dayanechrissel)

Церемонията се е състояла в музея на изкуствата Perez в Маями, като се смята, че и няколко президенти на страни от Латинска Америка също са били сред гостите. Семействата и на двамата младоженци са били на първия ред, гледайки как децата им най-накрая си казват заветното „Да“.

Надя Ферейра, която е известен парагвайски модел, избра булчинска рокля на Galia Lahav, отличаваща се с романтичен привкус, красиви дантелени детайли и дълъг и обемен шлейф. Според списание Hola, финалистката от Мис Вселена се е превърнала в истинска принцеса, привличайки погледите на всички присъстващи и най-вече на новия си съпруг. Самият той пък е носил костюм от Christian Dior.

47-годишният Дейвид Бекъм и бизнесменът Карлос Слим Елу са били избрани за важната задача да кумуват. Марк Антъни е близък приятел и с двамата от дълго време, така че не е изненада, че е избрал точно тях. От своя страна, Ферейра избра Мария Елена Таруко за своя кума, която е и съпруга на Карлос Слим Домит – най-големият син на Карлос Слим.

A post shared by mon Clier (@monclierrd)

На церемонията присъстваха и различни членове от семейството на младоженците, включително майката на Ферейра – Луди, която вдигнала емоционален тост в чест на двойката. Синовете на Марк Антъни – Кристиян и Райън, които той споделя с бившата си съпруга Даянара Торес, също бяха сред гостите. Не е ясно дали близнаците Еме и Макс, които се раждат от брака му с Дженифър Лопес, както и Ариана и Чейс от връзката му с Деби Росадо, са били поканени на церемонията.

Марк Антъни и Надя Ферейра създадоха слухове за любов през 2022 година, когато бяха забелязани заедно в Мексико Сити. През март същата година те потвърдиха връзката си, след като публикуваха общо селфи от частен самолет. „Нека Господ умножи всичко, което ни желаете“, написа изпълнителят на испански.

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Двойката обяви годежа си през май 2022 година по време на парти в известен ресторант в Маями. По това време Ферейра сподели снимка на големия си диамантен пръстен и разкри, че с Антъни са прекарали деня в Маями заедно с приятели, празнувайки на лодка и вдигайки тостове с шампанско.

След раздялата с Алекс: Джей Ло разчита на подкрепата на Марк Антъни

Марк Антъни пред трети развод, целува Джей Ло на сцената

„Поглезиха се с прекрасна вечеря със суши, стриди и хайвер. Изглеждаха в много празнично настроение, като постоянно се прегръщаха и целуваха, а покрай тях имаше само приятели“, казва източник пред списание People.

A post shared by bandatacónyshow (@bandataconyshow)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
сватба Виктория Бекъм Дейвид Бекъм Марк Антъни Малума Надя Ферейра Луис Фонси
0 коментара
fallback