IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По халат или с диаманти – Синди Крауфорд винаги е красива

30 януари 2023 12 30

Моделката събра няколко безценни кадъра от 2023 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синди Крауфорд официално публикува първата си колекция от снимки за 2023 година.

56-годишният супермодел сподели серия от кадри, които описа като „Първа колекция за 2023 година“. За корица е използвала снимка на съпруга си Ранди Гербер, който гледа към океанския хоризонт на фона на прекрасен залез. Близо до него са краката на Синди, която ги е кръстосала.

Следващите няколко снимки са нагледен пример, че Крауфорд все още притежава от незабравимия си моден талант, изглеждайки прекрасно във всички дрехи и пози.

На един от кадрите звездата позира само по черен тренчкот, отличаващ се с голяма роза на едното рамо и колан, пристягащ талията. Косата на Крауфорд е с мокър ефект, пусната върху едното ѝ око, но отметната от ухото, за да се покаже красивата диамантена обица. Всичко това е комбинирано с мрежести ръкавици и перлено колие.

Моделката също така показа дългите си крака и на следваща снимка, където обаче позира само по халат, демонстрирайки естествената си красота. Без грим и очевидно в процес на създаване на прическа, Синди е решила да си направи едно бързо селфи за радост на своите фенове.

Без филтри и без грим беше и третата снимка, на която звездата се наслаждава на слънцето по време на почивката си. На фон се вижда красива зеленина, където има и забит знак с надпис „Благодарна“.

Измежду бляскавите си снимки Крауфорд сподели няколко и от ежедневието си, включително на кученцето си Уиджет от породата малтийско йорки и набор от козметични продукти в мивката на банята й – минибутилка за парфюм, крем против стареене от собствената ѝ марка Meaningful Beauty, дезодорант с аромат на джинджифил и грейпфрут, паста за зъби и розова четка за зъби.

В своите истории в Instagram Сидни сподели още едно селфи, този път от асансьора, на което е с официални дрехи. Носейки бежово палто с дължина до под коленете и черна рокля с висока цепка, моделката обясни, че тоалетът е избран за женска вечер. Не е ясно с кого точно е споделила вечерта си и дали дъщеря ѝ Кая е била част от групата.

Синди Крауфорд с непоказвана снимка на дъщеря си като бебе

Синди Крауфорд впечатлява и на 56 години

Отново заедно: Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Хелена Кристенсен на дефиле в Париж

Наскоро Кая Гербер коментира термина „непо бебе“, който се отнася за децата на известни личности, за които се смята, че са постигнали успехи не заради таланта си, а заради родителите си и тяхното влияние в дадени области.

Говорейки пред списание Elle, дъщерята на Сидни и Ранди не отрече своята привилегированост, обяснявайки че известната ѝ майка я е снабдявала с важна информация за модата и ѝ е давала много ценни уроци за индустрията. Също така, чрез Крауфорд, Кая е имала възможността да се запознае с много влиятелни фигури и професионалисти от модата, с които в момента има честта да работи.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари