IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер, Лени Клум: Непо бебета – известните не заради талант, а заради родителите си

27 януари 2023 08 30

Кая Гербер коментира термина „непо бебе“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кая Гербер е поредната известна личност, която се включи по темата за непо бебетата.

Обещаващият модел и дъщеря на Синди Крауфорд е на новата корица на списание Elle, където беше попитана за коментар относно непотизма. Терминът се превърна в тема номер едно през изминалата година, когато списание New York посочва няколко деца на известни личности, които определя като „непо бебета“. Според официалното определение, това са наследници, които са успели в киното, модата или музиката не заради собствен талант, а заради фамилията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

„Няма да отричам, че съм привилегирована“, казва Кая Гербер пред Elle. Тя обаче не смята, че е влязла в модата и постига успех в нея благодарение на майка си. По думите ѝ, чрез Синди Крауфорд е успяла да се запознае с много прекрасни хора в индустрията и да се сдобие с полезни съвети, които да използва след време.

Гербер се пошегува, че ако майка ѝ е имала възможността да вдигне телефона и веднага да се сдобие с реклама на Chanel, е щяла да я вземе за себе си, а не за дъщеря си. Все пак моделката не подценява влиянието, което Крауфорд е имала в модата и факта, че я е представила на множество важни хора в индустрията, с които в момента работи.

Моделката смята, че непотизмът е доста по-различен, когато става въпрос за киното, защото никой режисьор или сценарист не би рискувал проекта си заради детето на известен. Смята, че все по-често ще виждаме деца на известни личности на екран, по модния подиум или на сцената.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

След излизането на статията за „непо бебетата“, се започна дебат както в защита на термина, така и в отричане на твърденията, че някой е успял само заради фамилията си.

Лени Клум, която е дъщеря на Хайди Клум и Сийл, казва пред People, че не се крие от факта, че е дете на известни личности. „Това е факт. Родителите ми са известни. Получих помощ, за да стартирам кариера и знам, че много хора мечтаят за подобен старт. Благодарна съм за това, което мога да получа от майка ми. Но също така се скъсвам от работа и отделям много време на развитието си“, категорична бе моделката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Други звезди обаче побързаха да отрекат термина, казвайки че успехите им са си лично техни и нямат нищо общо с известните им родители. „Това за непотизма, искам да кажа... не ми пука особено. Гледам към децата си и разбирам, че ние сме семейство, което може да разказва истории. Това определено ни е в кръвта“, казва Кейт Хъдсън, която е дъщеря на Голди Хоун и Бил Хъдсън. Допълва, че хората могат да си мислят каквото искат, но това няма да промени успехите ѝ.

„Не ми пука откъде произлизаш или каква е връзката ти с бизнеса. Ако работиш здраво и успяваш, няма голямо значение“, категорична е актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Актрисата Алисън Уилямс, която играе в новия филм „Меган“ и наскоро обяви номинациите за „Оскар“, е дъщеря на Брайън Уилямс и Джейн Уилямс. В интервю пред Wired тя споделя своето мнение по темата, казвайки че не се срамува да си признае, че е дете на известни родители.

Лицата на модата: 5 урока от Синди Крауфорд и Кая Гербер

Като две капки вода: Синди Крауфорд и Кая Гербер

27 години по-късно: Кая Гербер повтори визия на Синди Крауфорд

Уилямс прави големия си пробив през 2012 година в Girls на HBO, след което участва във филма Get Out и M3GAN. По думите ѝ, е трябвало да изчака дълго време, за да влезе в проекти, които са имали смисъл за нея и е имала възможност да работи с интересни хора пред и зад камера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allison Williams (@aw)

„Да имаш усещането за това кой си, особено днес, когато хората най-накрая се замислят дали тази роля е подходяща за тях, е много важно“, казва Алисън. По думите ѝ, ако вярваш в собствените си възможности, не се притесняваш да признаеш, че си дете на известни родители, защото знаеш, че успехите ти не идват само от фамилното име.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари