IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона за малката Леа: Ръцете ми са пълни с любов

30 януари 2023 14 40

Звездата отлага срещата с баткото и бебето заради вирус

IStockphoto

IStockphoto

Мона Гочев сподели за първите емоции с малката Леа след изписването от болницата. Известната певица, актриса и инфлуенсърка се грижи за своята дъщеричка вкъщи от няколко дни. Междувременно, заради вирус, нейното по-голямо дете е при баба си, заради което първата им среща още не се е случила.

„Имам толкова много неща, които искам да ви разкажа – записвам си доста от тях в Notes, за да не ги забравя. Но засега ръцете ми са пълни с любов, мисля да се отдам на тази емоция и да се наслаждавам напълно на всеки миг“, написа звездата в социалните мрежи.

Мона показа умилителен кадър на нея и бебето, на който тя го кърми, разположена удобно на дивана. Той не е избран случайно. С него тя най-вероятно иска да насърчи повече млади майки да правят същото, без да се притесняват от околните.

За първата поява след родилното, Гочев е облякла дълга плетена рокля в цвят слонова кост, която спада към популярната тенденция този сезон – ванилено момиче.

Мона разказа за предизвикателствата след изписването:

„Не си представях точно така прибирането вкъщи и се вълнувам изключително много за срещата на Никола със сестра му“, сподели още тя.

Половинката на Радослав Гочев разкри, че баткото – Никола, все още не е виждал сестра си, защото сезонът на гриповете и настинките не го подминал. Ето защо за момента е по-добре да бъде отделен от своята малка сестричка, под грижите на една от неговите баби.

„Вече нямам търпение да си го гушна и се надявам до няколко дни цялото семейство да сме си вкъщи – заедно“, добавя Мона.

Бебета 2023: Кои бг звезди чакат рожба през годината?

Джино Бианкалана показа дъщеричката си

Бебета 2022 – кои наши звезди се сдобиха с рожба?

Миналата седмица друга известна инфлуенсърка и риалити звезда – Джулиана Гани, сподели сходни тревоги като тези на Гочев. След като тя роди второто си момченце, бе разкритикувана, че на снимките не се вижда нейният по-голям син. Ето защо тя реши да отговори на последователите си, посочвайки, че баткото го няма, защото е болен.

Както Мона, така и Джулка, като жени, които споделят ежедневието си във Facebook и Instagram, със сигурност ще покажат във видео и снимки най-любопитните подробности от болницата и прибирането у дома. Засега ги оставяме да си отпочинат малко и да се насладят на своите малки рожби.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Упсала ( преди 1 година )
На кой нормален човек му пука за тия държанки,моми на каишка на богаташки синчета на дърти ченгесари? Айде да си гледа дечицата като нормалните хора със заплатата в инфлацията,пък тогава ми ги пробутвайте!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар