IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Известни дами орисаха бебето на Ивайла Бакалова

30 януари 2023 17 50

Моделът показа снимки от погачата на Вяра

БГНЕС

БГНЕС

Известни българки орисаха бебето на Ивайла Бакалова. През уикенда тя ги събра за погачата на малката Вяра. И сподели най-хубавите моменти от празника в социалните мрежи.

Ваня Червенкова, Марта Вачкова, Маги Сидерова, Галя Лозанова, бяха сред дамите, които са наричали благопожелание за детенцето на модела.

„Орисахме малката Вяра да радва мама и татко! Да е обичана и да обича! Да минава с лекота през живота! И много да се смее!“, написа Марта Вачкова, споделяйки в профила си снимка с щастливата майка.

За повода Бакалова е облечена изцяло в бяло, изглеждайки в страхотна форма за жена, която е родила преди 40 дни.

Докато много от орисниците си качиха снимки в своите профили с наричанията си и споделиха сладките изкушения, които са похапнали за здраве на детенцето, Ивайла избра да сподели видео, което обединява всички тях. Нейните последователи пък се пошегуваха, че на кадрите липсва само Азис, който е нейната „първа приятелка“.

За погачата на малката Вяра звездата е поръчала пищна украса с красиви цветя, пеперуди и мечета, като за всяка от гостенките има сладка с фондан с името на бебето.

Припомняме, че 41-годишната Бакалова роди за втори път навръх 24 декември, получавайки най-желания подарък за Коледа. Бебето е от нейната половинка Веселин Денков.

Красавицата криеше до последно новината, че ще става отново майка, като по време на бременността имаше доста отбрана активност в социалните мрежи.

Мона от родилното: Добре дошла, Леа!

Фенове към Азис: Чакаш ли бебе?

Джино Бианкалана показа дъщеричката си

Моделът има още една дъщеря – Рая (на 19 г.), чийто баща е бизнесменът Румен Гайтански. Като кака тя със сигурност ще помага в грижите за нейната доведена сестра.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Това бебе изглежа да е от сурогатна майка. Няма лошо, просто отбелязвам
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар