IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радостна вест: Ивайла Бакалова роди момиченце!

24 декември 2022 11 59

Това е втора дъщеря за 41-годишната бивша Мис България

БГНЕС

БГНЕС

Ивайла Бакалова обяви раждането на втората си дъщеря, която ще носи красивото име Вяра. Красивата брюнетка вече има една голяма, 19-годишна дъщеря – Рая, която е от връзката ѝ с бизнесмена Румен Гайтански (на най-долната снимка). Този път 41-годишната „Мис България 2001“ е дарила с първородна рожба своя настоящ приятел – ресторантьора Веселин Денков. Веселин има една доведена дъщеря от предишен брак, но досега не се е радвал на собствено дете.

Брюнетката се е похвалила с новото щастие в живота си на профила си в Instagram с думите: „В навечерието на най-светлия празник искам да БЛАГОДАРЯ за това прекрасно малко чудо. Мечтахме, чакахме те, и силно вярвахме 21.12.22 г. Добре дошла, наша малка и прекрасна Вяра. Благодаря за грижите на прекрасните д-р Тимева, д-р Александров и целия екип на медицински комплекс „д-р Щерев“. Светли и благословени празници.“

От месеци вървяха слуховете, че Ивайла е в трепетно очакване на нова рожба, но така и тя самата не потвърди бременността си. Миналият месец обаче, фотографи успяха да я уловят да се разхожда из центъра на София с видимо наедряло коремче.

На кадрите от болницата, които Ивайла е споделила в социалната мрежа, се вижда само ръчичката на новороденото, както и радостта в очите на майка му. Красавицата е получила множество поздравления и добри пожелания от своите приятели и последователи.

Бащата на малката Вяра – г-н Денков е собственик на култовите столични ресторанти „Воденицата“ в Драгалевци и „Лебеда“ в Панчарево. Той и Ивайла се радват на голяма любов вече няколко години. Връзката им беше подложена и на изпитание, тъй като той имаше проблеми с властта (дори беше в ареста за няколко месеца), но вече всичко това е зад гърба им.

 

 

За още актуални новини от света на звездите, модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари