IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър е бременна с второто си дете

31 януари 2023 15 00

Изпълнителката съвсем скоро ще пусне и първата си книга за бременни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Меган Трейнър скоро ще си има нов член.

29-годишната изпълнителка и съпругът ѝ – Дарил Сабара, очакват второ дете. Новината беше потвърдена от двамата пред списание People. Те вече имат син – Райли, който се роди през февруари 2021 година.

„Каква благословия. Благодарна съм, че успях да забременея. Развълнувана съм, защото вече наполовина съм изпълнила мечтата си. Винаги съм искала четири деца“, казва бъдещата майка пред People. Допълва, че 2-годишният ѝ син все още не може да разбере, че в корема на мама има бебе, но постепенно ще забележи промяната в наедрялото коремче.

В предаването Today Меган сподели, че е запазила бременността си в тайна дълго време благодарение на любимите си широки дрехи, които е обличала за публични мероприятия, излизания навън със семейството или заснемане на клипове в социалните мрежи. „Суитшърти, скъпи. Само това носех и хората дори не подозираха какво крия“, казва Трейнър в първото си интервю след щастливата новина.

Оказва се, че втората бременност е била пазена в тайна цели четири месеца. Сега изпълнителката се чувства доста по-различно от първия път, когато е почувствала симптоми много късно. Признава, че дълго време се е съмнявала дали наистина е бременна с Райли и постоянно е искала да ходи на прегледи, за да бъде уверявана.

„Сега обаче веднага получих симптоми. Сдобих се с червен периорален дерматит по цялото лице и много от рано ми се гадеше. Повръщах, гърдите ме боляха. Беше труден период, но за щастие беше по време на празниците, така че можех просто да си лежа“, разказва Меган за втората си бременност. Допълва, че лесно се изморява и дори се задъхва само при говорене.

Този път изпълнителката е започнала да изпитва и повече апетит. „Не усещах толкова глад с Райли. Сега постоянно ми се ядат кисели краставички. Дори когато ям сладко като шоколад или нещо друго, трябва да си хапна краставичка“, казва звездата.

Синът на Меган Трейнър направи своя телевизионен дебют

Меган Трейнър говори открито за раждането на Райли

Като две капки вода: Меган Трейнър и бебето Райли

В допълнение към очакването на бебе №2, Трейнър се подготвя и за пускането на първата си книга, която ще бъде посветена на бременността. Изданието ще носи името Dear Future Mama, като намек към един от хитовете ѝ Dear Future Husband, и ще се говори за опита ѝ с първата бременност, включително съвети от гинеколози, диетолози и лични треньори. Книгата се очаква да излезе на пазара на 25 април.

„Аз съм отворена книга и обичам да разказвам на всеки относно моята истина. Когато някой ми каже, че е преминал през същото като мен, разбирам, че не съм сама и се чувствам нормално“, казва изпълнителката. Именно затова тя пише книгата, с която се надява да покаже на всички дами, че не са сами и техните проблеми не са изолирани случаи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари