IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Меган Трейнър направи своя телевизионен дебют

4 август 2021 10 40

Момченцето е едва на 5 месеца

Снимка: Getty Images

Синът на Меган Трейнър и Дарил Сабара явно е наследил по нещо и от двамата и вече е готов за своя звезден час.

5-месечният Райли направи телевизионния си дебют по време на предаването Today на 22 юли. Тогава щастливите родители дадоха общо интервю пред Хода Котб, която заяви, че момченцето прилича повече на баща си. Дарил Сабара обаче побърза да уточни, че то е перфектната комбинация от него и съпругата му Меган. 

Актьорът и изпълнителката посрещнаха Райли през февруари, като това е първото им дете. В социалните мрежи Трейнър разкри, че родителството не е започнало по най-добрия начин, след като Райли е трябвало да бъде отведен в интензивното отделение веднага след раждането. Причината е била, че дробовете му били пълни с течност и това възпрепятствало дишането. "Отведоха го, а Дарил умоляваше лекарите да ми позволят да го видя поне за секунда", разказва Меган. 

След като Райли е бил приет в интензивното, му е била поставена тръба, чрез която да диша. Лекарите са заявили, че момченцето трябва да се събуди от само себе си и всеки около него трябва да бъде търпелив. Меган и Дарил са чакали пед дни преди да видят очите на сина си. "След това той започна своето шоу", допълва щастливата майка. 

Трудното начало обаче накарало родителите да осъзнаят какъв подарък са получили от съдбата и не смятат да го крият. За разлика от своите колеги, които не искат да показват лицата на децата си, Трейнър и Сабара често споделят снимки на малкия Райли. Те дори разказват за родителството и през какви трудности преминаха по време на пандемията. 

Меган разкрива, че често пее на сина си, като упражнението е задължително по време на смяната на памперси. "Веднъж си помислих, че всичко е под контрол, когато той се изпишка върху кухненския ми плот", разказва тя. Изпълнителката споделя и за опита си с кърменето и решението да спре  да премине към хранене чрез бутилка. Тя разкрива, че е направила голямо проучване и е разбрала, че след цезарово сечение жената може да изпита болки при кърмене, които понякога могат да бъдат непоносими. 

Въпреки трудностите звездата твърди, че обожава майчинството. "Когато вляза в стаята, той просто грейва. Има огромна усмивка. Никой не ти казва, че детето ти ще те обича толкова много и ще се радва всеки път, когато влезеш в стаята му", разкрива Трейнър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари