IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър свали килограмите, качени през бременността

11 юни 2021 17 40

Звездата продължава битката с излишното тегло

БГНЕС/IStockphoto

В началото на февруари, малко след като стана майка за първи път, Меган трейнър започна да тренира с инструктор, за да свали каченото по време на бременността. Три месеца по-късно тя може да се похвали, че е достигнала целта си, като ще продължава да спортува и спазва режима си, за да изглежда по-добре. Всички ние помним, че тя бе пухкава преди да се появи синът ѝ, но нещо, което се случило докато го износва, я кара да се погрижи за здравето си.

„Бях най-тежка преди да забременея и знаех, че това ще бъде първото ми предизвикателство след като имам Райли“, споделя певицата пред Today Show за желанието ѝ да свали още.

Трейнър уточнява, че не е наддала особено по време на бременността. Това успяла да постигне, защото ѝ открили гестационен диабет, заради който спазвала специален хранителен режим. В противен случай, имало риск както за нея, така и за бебето ѝ.

С наднормено тегло преди забременяване и някои вредни навици, Меган решила да потърси специализирана помощ и така ѝ изготвили програма според нейните данни.

„Те много ми помогнаха с храненето и ме научиха на някои трикове. Освен това тренирах в пет сутринта, преди да започна работа“, споделя още тя.

Меган посочва, че няма крайна цел като определено тегло, което да достигне, а по-скоро иска да продължи с този начин на живот.

„Аз наистина промених целия си живот. Разбрах че щом мога да премина през цезарово сечение, мога да направя и това“, разказва още изпълнителката.

Освен че тренира усилено за своята трансформация, Трейнър споделя, че вече твори и нова музика, за да зарадва скоро феновете си. А и тъкмо за бъдещите ѝ промоции ще е доста по-слаба, за да заложи на някой по-провокативен тоалет.

Ето и как други звезди спортуват, за да поддържат форма:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари