IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни двойки – Ант Анстед с рядък кадър на Рене Зелуегър

1 февруари 2023 10 40

Двамата са заедно от година и половина

БГНЕС

БГНЕС

Нещата между Рене Зелуегър и Ант Анстед се задълбочават. След като двамата са близо година и половина, тв водещият реши да сподели рядък кадър в социалните мрежи. И с него да покаже, че онова между тях е истинска магия.

На снимката Бриджит Джоунс, както някои я наричат заради това, че в известната си роля не можеше да попадне на мъж, е обгърнала с едната си ръка своя любим.

Двамата са облечени официално, най-вероятно за специален повод.

„Винаги спирайте за мигове на магия под мигащи светлини“, написа Анстед, добавяйки емотиконки със сърца.

Макар кадърът на звездата да е леко размазан, начинът, по който те се гледат, говори много.

Холивудската звезда и популярното лице от екрана на риалити поредици са заедно от 18 месеца. Явно след толкова време от запознанството им на снимачната площадка двамата най-сетне са готови да афишират по-често любовта си пред хората.

„Толкова вдъхновяващо и невероятно. Толкова се радвам за двама ви“, написа последователка под публикацията.

Миналата година двойката предизвика слухове за брак

Рене Зелуегър не обича да споделя за личния си живот. Откакто е на крилете на любовта, само Ант е този в тяхната връзка, който е качил техни снимки в Instagram. Все пак той също е обран, като освен за работа, неговите постове са свързани с трите му деца, които актрисата обожава.

Рене Зелуегър: Нямах търпение да навърша 50

Рене Зелуегър най-накрая намери мъж, който я боготвори

Рене Зелуегър за първи път коментира връзката си с Ант Анстед

Миналата година тв водещият предизвика спекулации, че е минал под венчило с блондинката заради снимка, на която показа сватбени сладкиши с формата на сърце.

Анстед е с няколко години по-млад от Рене Зелуегър (на 43). Той се грижи за най-малкото си дете Хъдсън, което живее в Калифорния. По-големите му момиче и момче – Амели на 19 и Арчи на 17, живеят с майка си в Англия.

За още новини от лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари