IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари разказват за благотворителността си

1 февруари 2023 08 40

А в двореца се притесняват дали посещението им на коронацията на Чарлз III няма да е твърде шумно

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл публикуваха отчет за работата на своя благотворителен фонд Archewell за последните две години. Съпрузите съобщиха, че са помогнали да се изплатят 12 милиона ваксини срещу COVID-19 за целия свят, като са похарчили 3 милиона долара за това.

Кралският колумнист Омид Скоби каза, че фондацията на двойката е дарила 23 процента от доходите им. „През първата си година на работа те събраха 13 милиона долара и разпределиха 3 милиона долара безвъзмездни средства.

Хари и Меган казват, че Archewell, която носи името на най-голямото им дете, също харчи пари, за да създаде по-добър онлайн свят“, каза Скоби.

Отбелязва се също, че херцозите на Съсекс са инвестирали в изграждането на детска площадка в Ювалди, Тексас, където загинаха деца и възрастни в резултат на стрелбата в началното училище. Двойката също така финансирала 13 академични стипендианти за справяне с належащи обществени проблеми, свързани със социалните медии в Харвардския институт.

В същото време кралските им роднини във Великобритания гледат с недоверие на постиженията им. Принц Уилям например сериозно се страхува, че брат му, принц Хари, може да използва посещението си на коронацията на Чарлз III като поредната шумна новина и да организира „трик“, който да засенчи историческото събитие.

Кейт Мидълтън и принц Уилям станаха доброволци в хранителна банка

Чуха ли принц Уилям и Кейт Мидълтън предупрежденията на Хари?

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Престолонаследникът работи в тясно сътрудничество с баща си по организацията на коронацията, за да се увери, че празникът ще отговаря напълно на духа на времето и настроенията на поданиците.

Като се има предвид това, служителите остават мълчаливи относно списъка с гости и дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат сред кралските особи в Уестминстърското абатство на 6 май.

Чарлз III, според вътрешни хора, вярва, че отсъствието на най-малкия му син и снаха му ще бъде по-вредно за събитието, отколкото тяхното присъствие.
Принц Уилям настоява посещението на принц Хари да бъде планирано до минута и строго регламентирано, в противен случай пътят към Обединеното кралство ще бъде затворен за него.

Също така стана ясно, че Spice Girls се събират в пълен състав за коронацията.
Групата беше заедно преди 11 години на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон и изпяха две песни – Wannabe и Spice Up Your Life.

Според Daily Mail, събирането на Spice Girls ще се състои в началото на май на коронацията на Чарлз III.

Това решение било взето, тъй като членовете на екипа многократно са се срещали с краля през годините на кариерата си. Освен това организаторите смятат, че това събитие е „специално като Олимпийските игри – това е празник и уникално представление“.

„Кралските организатори са много заинтересувани да съберат момичешката група в Обединеното кралство и Spice Girls сериозно обмислят завръщане на сцената с легендарен състав за такова историческо събитие“, добавя източник.

За още новини от британския кралски двор и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари