IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър: Чувствах се като огромен провал след развода с Деми Мур

2 февруари 2023 08 40

Актьорът сподели, че животът му се е променил драстично

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Аштън Къчър си спомня за обърканите емоции, които е изпитвал по време и след развода си с Деми Мур.

44-годишният актьор застава на дигиталната корица на списание Esquire, за което дава и специално интервю, разкриващо повече за личния му живот. Къчър споделя, че се е чувствал като истински провал след развода си с 60-годишната Мур, с която бяха заедно осем години, от които шест прекараха в брак. Двамата официално се разделиха през 2013 година.

„Нищо не те кара да се чувстваш като провал както един развод. Той цялостно си е един огромен провал. Ти си се провалил в брака“, казва Аштън. Допълва, че животът му изцяло се е променил, след като връзката му с Мур е била оповестена публично през 2003 година. Все пак Къчър признава, че няма за какво да се оплаква, защото самият той е участвал дейно в медийния цирк, заобикалящ романса му с по-възрастната актриса.

Актьорът си спомня, че е бил едва на 26 години, когато е трябвало да поеме отговорност за трите дъщери на Мур, които тя има от бившия си съпруг Брус Уилис. По това време те са на 8, 10 и 12 години. „Сигурно това изпитват някои тийнейджъри, които стават родители твърде рано“, казва Къчър.

В момента Аштън е щастливо женен за колежката си Мила Кунис, с която се запознават на снимачната площадка на сериала That 70's show. Двамата са в кратка връзка по време на снимките, след което се разделят и той се жени за Деми Мур. След развода Къчър и Кунис отново подновяват отношенията и сега са женени с две деца.

По време на интервюто си за Esquire, Къчър си спомни и за тежкия момент, в който двамата с Мур губят дете. Той разказа и за трудностите, през които двамата преминават, когато искат да заченат втори път, включително с помощта на инвитро.

„Загубата на дете, което очакваш да имаш и си толкова близо до раждането му, е много, много болезнена. Всеки се справя с това по различен начин“, казва актьорът. Допълва, че винаги е обичал децата и не би се оженил за жена, която вече е майка на три дъщери, ако мрази децата. Все пак винаги е искал да има и свои собствени. Относно аборта и невъзможността да реализира мечтата си за семейство с Мур, Къчър казва, че съдбата си е имала своите причини да не позволи подобно нещо.

През 2019 година Деми Мур също говори за болезнения период от връзката си с Аштън. Абортът се случва, когато тя е на 42 години, като по думите ѝ, това силно повлияло на брака ѝ.

„Дори не мога да опиша с думи колко изгубена, празна, отчаяна и объркана бях... Наистина изгубих чувство за това, което беше точно пред мен, а именно съществуващото ми семейство“, казва Мур в предаването Good Morning America. Допълва, че бебето е било момиченце и е щяло да се казва Чаплин Рей.

Аштън Къчър: Имам късмета, че съм жив

Мила Кунис бясна на Деми Мур, извадила „мръсното бельо“ от живота ѝ с Аштън Къчър

Влезте в дома на Мила Кунис и Аштън Къчър

Деми забременява, малко след като започва връзката си с Аштън през 2003 година. След като се женят две години по-късно, двамата започват да търсят инвитро процедури. Актрисата разказва, че се е подлагала на инжекциите няколко пъти, но безуспешно. Този период се отразил тежко не само на Деми, но и на младия Аштън. „Мисля, че това стовари огромно напрежение върху него“, казва Мур и допълва, че е напълно нормално той да се отдръпне, когато тя се е вкопчила толкова силно в него.

За да се справи с тъгата, актрисата нарушава 20-годишната си трезвеност и започва да злоупотребява с викодин и алкохол, приемайки по 12 хапчета на ден. Дъщерите ѝ спрели да ѝ говорят, а бившият ѝ съпруг Брус Уилис се отдръпнал от нея.

Осем години след началото на връзката си с Аштън, актрисата получила известие, че той е хванат в изневяра. Новината ѝ е изпратена само няколко часа преди да се появи на червения килим за филма си Five, който режисира. „Попитах го дали е вярно и той веднага ми призна. Тогава едва си поемах дъх“, спомня си Мур.

Всичко това обаче вече е в миналото, като Аштън и Деми се намират в добри отношения и всеки е започнал нов живот. Говорейки за брака си с Мила Кунис, актьорът споделя, че тайната е във вечното възхищение към половинката. „Съпругата ми е толкова по-готина от мен“, категоричен е той.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари