IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър: Бях пиян, когато се обясних в любов на Мила

30 септември 2022 08 40

Актьорът разкрива повече детайли за личния си живот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аштън Къчър говори откровено за момента, в който за първи път е признал любовта си пред Мила Кунис.

44-годишният актьор продължава с предаването си Our Future Selves, където споделя как е казал на сегашната си съпруга, че я обича. Тогава на помощ се притекъл и кънтри изпълнителят Кени Чесни. Двамата тичаха заедно на пътеката и разговаряха за живота, когато Къчър реши да сподели за един от най-забавните и същевременно романтични моменти с Мила Кунис.

„Първият път, когато казах на съпругата ми, че я обичам, беше докато слушах You and Tequila. Може и да съм попрекалил тогава с текилата“, каза Къчър на своя гост. Допълва, че се появил пиян пред къщата на Кунис в 2 часа след полунощ и започнал да крещи, че я обича. Тя обаче първоначално не му повярвала и го предупредила да не изрича тези думи, ако не ги мисли наистина.

„Ще ме обичаш ли на сутринта, когато се събудиш с махмурлук?“, попитала актрисата. На следващата сутрин Къчър ѝ доказал, че чувствата му са истински. „Събудих се и ѝ казах, че все още я обичам“, споделя той.

Кени Чесни се пошегува, че признанието на Къчър го е хванало неподготвен. „Не знаех, че аз и Грейс Потърс сме такава голяма част от интимния ти живот“, казва певецът, визирайки песента си. Аштън допълни, че това е един от моментите, които са определили целия му живот.

Къчър и Кунис се запознават на снимачната площадка на серила That 70's Show през 1998 година. Двамата влизат в ролите на Джаки Бъркхарт и Майкъл Келсо, които имат нестабилна връзка. В реалния живот обаче на актьорите им отнема цели 15 години преди да започнат своята любовна история.

След като официално стават партньори през 2012 година, връзката им бързо се превръща в нещо сериозно, като година по-късно Аштън и Мила заживяват заедно. През 2014 година годежът им беше потвърден, а малко след това стана ясно, че Кунис е бременна с първото им дете. На 1 октомври 2014 година на бял свят се появи Уайт Изабел Къчър, а две години по-късно се роди и Димитри. Сватбата на влюбените беше през юли 2015 година.

В момента Аштън се подготвя за маратона в Ню Йорк, като преди месец сподели, че съпругата му е била тази, която го е насърчила да се включи.

„Най-голямата промяна за мен беше преместването на мускулна маса от долната към горната част на тялото. Отслабнах с близо 5 килограма“, казва актьорът и допълва, че Кунис му оказва огромна подкрепа.

Къчър се включва в маратона с благотворителна цел. Той се опитва да събере пари и да увеличи осведомеността относно Thorn, които работят по технологии в защита на деца от сексуално посегателство и се опитват да елиминират сексуалния тормоз онлайн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари