IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър и Мила Кунис в Дисниленд – феновете притеснени за външния му вид

8 септември 2022 14 30

Актьорът изглежда с 10 години по-възрастен

БГНЕС

БГНЕС

Аштън Къчър заведе Мила Кунис в Дисниленд. Актьорът и съпругата му избраха известното място, за да изпратят топлото време и да се настроят за новия сезон.

В своя профил в Instagram актьорът сподели две снимки от тяхната разходка. И с тях едновременно зарадва и притесни някои свои фенове.

„Познайте къде отидохме, за да празнуваме края на лятото“, написа Къчър към своята публикация.

На кадрите Аштън изглежда състарен, поне с 10-години по-възрастен. Именно това разтревожи негови последователи. Необръснат, с бръчки и торбички около очите, той се е снимал с Мила на фона на замъка на Спящата красавица.

Припомняме, че Къчър отслабна драстично – не само заради заболяването васкулит, което му откриха, но и заради маратон, в който желае да участва с благотворителна цел. Именно заради това няма и следа от руменината по лицето му.

Все пак феновете изпратиха положителната си енергия към звездата от „Двама мъже и половина“, поздравявайки него и жена му за разходката до Дисниленд.

Аштън Къчър не споделя снимки с децата

Не е ясно дали двойката е била заедно с децата си – Уайът на 7 и Димитри на 5. Най-вероятно малчуганите са дали идея да посетят мястото, но известните родители не желаят да публикуват снимки с тях в социалните мрежи. И причината за това е съвсем ясна – искат да защитят поверителността им.

„Ние не споделяме никакви снимки на децата си публично, защото всъщност чувстваме, че да сме публични е личен избор... Съпругата ми и аз избрахме кариера, в която сме в публичното пространство, но децата ми не са“, разкрива Аштън в подкаста Thrive Global през 2017 г.

По думите на Къчър, синът и дъщеря му сами трябва да изберат дали да имат профили в социалните мрежи и какви снимки да качват там.

Аштън Къчър,

БГНЕС

„Така че мисля, че те трябва да имат правото да избират това. И всъщност не мисля, че трябва да имат образи на тях като деца, които са някъде там, с които някой може потенциално да ги изнудва или да прави каквото и да е – нали знаете – техният личен живот не е мой, за да го разкривам“, обяснява още той.

Днес Аштън и Мила могат да се похвалят, че най-трудното е зад гърба им. В момента автоимунното заболяване на актьора, открито преди две години, вече е в ремисия. Заради него той имаше проблеми със зрението, слуха и двигателния апарат.

„Не го оценяваш истински, докато не си отиде... Късметлия съм, че съм жив“, каза по-рано той, говорейки за своето възстановяване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

хаха ( преди 1 година )
За какво може да се отиде до сексшопа , за хляб сирене и лютеница уахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар