IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина: Не е важно къде съм, а с кого съм

3 февруари 2023 14 40

Сексоложката посрещна рождения ден на мъжа си в Занзибар

IStockphoto

IStockphoto

Наталия Кобилкина пробва колко екстремна може да бъде, летейки край плажа в Занзибар. Известната сексоложка се отбеляза от Танзания, където е избрала да релаксира тази зима. И се обясни в любов на мъжа си, с когото е там.

„Какво е за мен Занзибар? Хора! За поредния път се убеждавам, не важно къде съм по света, важно с кой съм аз“, написа тя, споделяйки снимки от екзотичната дестинация.

Кобилкина посочва, че на красивия остров в Индийския океан е срещнала уникални хора и за пореден път е говорила със съпруга си и други, че семейството и това да имаш щастливи мигове с другия са най-важни. И не толкова дестинацията, а отношението към ближния допринася за това.

„Заразиха ми с желание за екстрим, просто неща, взаимна подкрепа... просто беше различно и щастливо. Връщам се по-богата на преживяване и вдохновение!“, разкрива още Наталия за почивката си.

Докато се препича по бански, сексоложката даде съвети на последователките си как да открият идеалния мъж.

Наталия Кобилкина: На 39 животът е прекрасен!

Наталия Кобилкина отбеляза 5 години от сватбата

Кристина Димитрова посрещна февруари в Занзибар

Кобилкина с романтична изненада за Такис

По-рано тази седмица Наталия разкри, че поводът за нейния ритрийт на райското място е рождения ден на нейния мъж – Такис. В специална галерия тя показа своята романтична изненада за него в хотелската стая. Обръщайки се към своята половинка, тя му желае да се радва на всеки ден от живота си и да не спира да мечтае смело.

Кобилкина се пошегува, че покрай празника на съпруга си, тя и детето са получили една страхотна почивка в чужбина.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари