IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс проговори за шамара на Уил Смит

6 февруари 2023 10 50

Тенисистката работи по плановете за второ дете

БГНЕС

БГНЕС

Кинозвездите се готвят за церемонията по раздаване на наградите „Оскар“, която ще бъде тази пролет. Близо година след изминалата, Серина Уилямс наруши мълчанието си по повод шамара на Уил Смит. Актьорът, който изигра нейния баща във филма „Крал Ричард“, защити жена си, нападайки Крис Рок, все още търпи критики за постъпката си.

Гостувайки в сутрешния блок на CBS, тенисистката проговори за неловкия момент на бляскавото събитие, който неминуемо рефлектира и върху нейното семейство, което е доста близко със Смит.

„Всички сме несъвършени и всички сме хора и нека бъдем мили един към друг. Това често се забравя“, казва Уилямс за станалото, заради което Уил не може да присъства на Оскари 2023.

Това са първите коментари на Уилямс за шамара от 27 март 2022 г., който доведе до това Смит, който спечели „Оскар“ за най-добър актьор за представянето си като треньор по тенис, да получи забрана от Академията за филмово изкуство да не може да посещава събитието цели 10 години.

По думите на Серина, тя също често е била под натиск и е правила грешки, но с тях не идва краят на света.

По-късно Уил се извини за действията си, подтикнати от шега на Рок за косата на жена му, която има алопеция. Тогава той се сравни с бащата на известната тенисистка, отбелязвайки:

„Ричард Уилямс беше яростен защитник на семейството си... В този момент от живота ми, в този момент, аз съм поразен от това, което Бог ме призовава да направя и да бъда в този свят“.

Работи ли Серина за второ дете?

Серина говори не само за връзката си с холивудската звезда след филма за нейното семейство. Разкривайки плановете си след оттеглянето си от корта, тя посочи, че темата за бебе номер 2 в момента е доста актуална.

„Преди няколко дни Олимпия ми заяви: „Всички освен мен имат брат или сестра!“, а аз ѝ отговорих: „Миличка, работя по въпроса. Мама посвети много време на тениса“. Така че засега тези неща отнемат повече време от очакваното“, обяснява тя.

Изненада – Серина Уилямс бе кръстена от свидетели на Йехова

Кадифена рокля – Серина Уилямс със страхотен модел

Две кралици, една корица – Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия за Vogue

Днес тенисистката признава, че изпитва облекчение от това, че вече не се състезава и гледа да компенсира като отделя повече време на любимите хора. „Не мога да ви опиша колко съм щастлива, че вече не ми се налага да тренирам по два часа на ден. Отдадох целия си живот на тениса, но сега дойде моментът да се посветя на нещо друго“, добавя Уилямс.

Звездата все пак признава, че след последния мач ѝ е било доста трудно да осъзнае, че се пенсионира.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари