IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Пазех тайната 21 години“: Проговори жената, отнела девствеността на принц Хари

7 февруари 2023 08 30

Тя разказа допълнителни подробности от онзи момент

Снимка: БГНЕС

В мемоарите си под заглавие The Spare, принц Хари направи откровени признания за това коя дама и при какви обстоятелства е отнела девствеността му. 17-годишният херцог на Съсекс е бил съблазнен от жена, която е малко по-възрастна от него. Той не назова името на любовницата си, но обрисува в цветове интимната им среща.

„Една от многото ми грешки беше, че оставих това да се случи на улицата, до много оживена кръчма. Без съмнение някой ни е видял“, призна херцогът на Съсекс.

Разбира се, много читатели не повярваха на думите на Хари, предвид склонността му към преувеличение, а понякога и откровена манипулация. Но сега самата „любовница“ Саша Уолпол, която в момента е на 40 години, се свърза с журналистите на Daily Mail. Омъжена е и има две деца.

Според нейните уверения, тя мирно гледала телевизия, когато приятел неочаквано ѝ изпратил съобщение в WhatsApp и ѝ препоръчал да търси в Google новини за принц Хари.

Саша била толкова изумена, че „почти падна от дивана“. Тя се опасяваше, че в книгата има достатъчно улики, за да могат хората да я идентифицират като жената, която е отнела девствеността на Хари, и че скоро ще бъде „разобличена“ по целия свят.

„Пазех го в тайна 21 години. Направих го, защото Хари беше мой приятел, независимо дали беше принц или не. Не се интересувах от себе си, въпреки че осъзнавам, че търсенето щеше да продължи, докато хората не ме намерят. Не разбирам защо той навлезе в чак такива подробности. Можеше да каже, че е загубил девствеността си и да спре дотук.

Но описа как е станало – в една нива зад кръчма. Всичко е наред, ако не сте другият замесен човек. Но ако сте – както съм аз, тогава изведнъж се чувствате така, сякаш светът ви бързо се стеснява“, коментира Уолпол.

Тя смята, че принцът е нарушил правото на личен живот и буквално е нахлул в нейния.

„Това е история и той има право да пише каквото си иска. Той не ме нарече с малкото ми име, но хората, които бяха там тази вечер или просто са част от този социален кръг, можеха да кажат, че съм аз. Може би Хари е трябвало да се замисли, преди да публикува подобна информация. Можеше да ме намери преди това, да ми поиска разрешение, преди да сподели историята с целия свят“, възмущава се Саша.

Обяснявайки сегашната си откровеност, Уолпол казва: „Исках да поема контрол над ситуацията, преди тя да е застанала над мен, така че казвам: да, аз съм жената, която лиши Хари от невинност. Никога нямаше да проговоря, ако Хари не беше направил това. Аз не съм такъв човек. Ако исках да говоря за това, можех да го направя отдавна. Е, той ми даде зелена светлина, като написа за това.“

След това Саша реши да се отплати на Хари със собствена монета и сподели някои подробности от любовната сцена: „В края на краищата го хванах за дупето и го плеснах, а след това го погалих малко. Имаше дупе като праскова.“

След интимността младите се прибрали в кръчмата един по един с няколко минути разлика, та никой друг да не заподозре нищо. Уолпол забравила колана си в полето и се наложило да се върне на „мястото на престъплението“.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари