IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър се опитал да кръсти планина на Южния полюс на Мила Кунис

16 февруари 2023 10 50

Актьорът е отишъл буквално до края на света, за да заяви любовта си към съпругата си

Getty Images

Getty Images

Аштън Къчър разкри, че е отишъл буквално до края на света, за да заяви любовта си към своята съпруга Мила Кунис. Звездата от новата романтична комедия на Netflix – Your Place or Mine, сподели в понеделнишкия епизод на шоуто на Джеймс Гордън, че се е опитал да кръсти планина на Кунис, докато е бил на експедиция, посветена на физическото му възстановяване след автоимунното му заболяване.

Къчър каза пред Кордън, че докато е изследвал Южния полюс, се е изкачил на отдалечена планина, която никой никога не е изкачвал преди. Аштън каза: „Никой не е бил там преди мен, което е лудост. Аз с бях там с моя водач, който ме попита: „Искаш ли да изкачим тази планина?“ Казах си, да, ще отида да я изкача“, спомни си 45-годишният актьор. „Изкачихме планината, стигнахме до върха и той ми каза: „Ти си първият човек, който някога е изкачвал тази планина. Можеш да ѝ дадеш име“, тогава му казах: „Добре, това е планината Мила“, но той ми каза: „Не, не, не, лош късмет е да я кръстиш на друг човек, така че не го прави.“

Тогава Къчър решава да кръсти планината с руската дума за „страхотен“, тъй като родният език на родената в Украйна Мила е именно руският. Въпреки че си беше взел дълга пауза от Холивуд, наскоро Къчър се завърна към славата с новия си филм, в който си партнира с Рийз Уидърспун.

Миналата година Къчър разкри, че преди време е страдал от рядко заболяване на кръвоносните съдове, наречено васкулит, което „временно го е извадило от строя“, като е увредило зрението, слуха и равновесието му.

Мила и Аштън за първи път се срещат на снимачната площадка на хитовата комедия „Шоуто от 70-те“ през далечната 1998 г., когато и двамата са все още тийнейджъри. Любовта между двамата пламва 15 години по-късно – през 2012 г.

Нулево привличане: Мила Кунис се пошегува с липсата на химия между мъжа ѝ и Рийз Уидърспун

Мила Кунис никога не е гледала цял епизод на „Шеметни години“

Мила Кунис бясна на Деми Мур, извадила „мръсното бельо“ от живота ѝ с Аштън Къчър

Двамата се женят през 2015 г. и са родители на две деца – 8-годишна дъщеря Уайът и 6-годишен син Димитри.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари