IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис никога не е гледала цял епизод на „Шеметни години“

10 октомври 2022 08 40

Скоро ще я видим в продължение на популярния сериал

БГНЕС

БГНЕС

Мила Кунис не е гледала нито един цял епизод на сериала „Шеметни години“. Популярната тв продукция от 1998 г., която направи актрисата известна, има продължение, което предстои да гледаме по Netflix. И в него, освен нея, ще видим и други познати физиономии.

„Не гледам повторения на „Шеметни години“ с причина… Не мисля, че някога в живота си съм гледала цял епизод на сериала...“, призна тя в интервю за подкаста „Happy Sad Confused“.

По думите на Мила, тя е виждала само някои откъси. И това ѝ е напълно достатъчно.

Актрисата се снима в That '70s Show (оригиналното заглавие на английски) цели 9 години. В началото тя е едва на 14, когато влиза в ролята на Джаки Бъркхарт. Може би не всички знаят, но там си партнира със своя настоящ съпруг. Днес двамата ще си припомнят много мигове от онова време – заради сериал, представящ живота на младежите през 90-те. В него, освен добре познати лица от „Шеметни години“, ще видим и някои нови.

Мила Кунис, която среща Аштън Къчър за първи път благодарение на сериала, няма да се появява от началото до края на продукцията.

„Честно казано, не искате да ни видите, шоуто не е за нас. Обещавам, това е страхотен ход с това, което направиха. Ако обичате 70-те, тогава това ще ви хареса“, казва тя, говорейки за първия сезон, в който ще участва.

Аштън Къчър,

БГНЕС

Все пак актрисата разкри, че ако някой не е гледал „Шеметни години“ и сега иска да следи продължението, което е за 90-те, ще му е интересно. В него дъщерята на Ерик и Дона се среща с новото поколение от Пойнт Плейс, гостувайки на баба си и дядо си за лятото.

Кунис неведнъж е споделяла, че нейната първа целувка в киното е била именно с Аштън, когато двамата играли Джаки Бъркхарт и Майкъл Келсо.

Бони и Тери Търнър стоят зад продължението, за което се знае, че ще е от 10 серии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари