fallback

Драмата продължава – Шакира с нова песен за Пике

28 February 2023 14:30

Този път тя признава, че била наранена от футболиста

Снимка: БГНЕС

Драмата между Шакира и Пике продължава, като изпълнителката е решила да остави музиката ѝ да говори вместо нея.

Колумбийската красавица пусна втора песен, в която пее за раздялата си с футболиста на „Барселона“, като този път си партнира със сънародничката си Karol G. Парчето се казва TQG и разказва за героиня, която вижда как бившият ѝ партньор продължава напред и как самата тя излиза по-силна от връзката.

Докато Karol G няма известна драма в любовния си живот, то феновете на Шакира веднага сметнаха текста за препратка към бившия ѝ Жерар Пике. Двамата бяха заедно повече от 10 години и имат двама сина – 9-годишния Милан и 7-годишния Саша. Миналия юни двойката обяви, че се разделя, като само седмици по-късно футболистът потвърди връзката си с 23-годишната Клара Чиа.

„Бях наранена, когато те видях с новата/ Но вече мисля за себе си. Забравих това, което преживяхме и именно това те обиди/ Животът ме подобри и ти вече не си добре дошъл тук/ Видях новата ти приятелка какво говори за мен/ Това не ме ядосва, смешно ми е“, пее Шакира на испански.

A post shared by Shakira (@shakira)

Парчето продължава с описанието, че героинята няма да повтори грешката си и че новата приятелка на бившия ѝ трябва да знае, че никога няма да се състезава за някой мъж.

„Кажи ѝ да спре да се напъва, че поне те направих красив. Ти си тръгна, а аз станах по-добра, по-силна и по-свободна/ Никога няма да се събера с теб, ти си лош късмет/ Сега благословиите валят върху мен“, пее още Шакира.

Колумбийските изпълнителки пеят и за това как анонимното бивше гадже уж изглежда доволно и щастливо от новия си живот, но все още търси начини как да се свърже и да следи предишната си любов. Песента започва с TQM, което означава Te quiero mucho в превод „много те обичам“, а към края се променя на TQG, което е абревиатура на Te quedo grande и означава „аз съм твърде много за теб“.

A post shared by Shakira (@shakira)

Въпреки че Karol G няма драма в личния си живот, тя сега също е свободна, след като се раздели с годеника си Anuel AA през 2021 година след двугодишна връзка. Двамата дори се бяха запътили към олтара, но така и не стигнаха до сватба.

TQG е втората песен за раздялата между Шакира и Пике след хита BZRP Music Session #53, който беше пуснат миналия месец. Текстът предлага малко по-детайлно описание на 11-годишната връзка между изпълнителката и футболиста, както и решението на Шакира да се премести в Милано заедно с двете си момчета.

„Съжалявам, скъпи, трябваше да те изхвърля преди доста време/ Вълчица като мен не е за аматьори/ Вълчица като мен не е за момчета като теб“, пее колумбийката, намеквайки за песента си She Wolf, която пуска през 2009 година. Година по-късно Шакира се запознава с Пике.

Жерар Пике и Клара Чиа с първа официална снимка

Шакира изгражда бетонна стена заради къщата на родителите на Жерар Пике

Трагикомично: Жерар Пике се заяде с Шакира като подкара Twingo и подноси Casio

В песента BZRP Music Session #53 има и лек намек към Клара Чиа, която наскоро публикува и първата си снимка с Пике в социалните мрежи.

„Желая ти късмет с моята заместничка/ Не знам дори какво се случи с теб. Аз струвам две по 22-годишни/ Замени Ферари с Туинго/ Замени Ролекс с Касио/ Вървиш твърде бързо, забави/ Прекарваш много време във фитнеса, но мозъкът ти също има нужда от тренировка“, пее Шакира.

A post shared by Shakira (@shakira)

Малко след излизането на песента, Пике отговори на нападките по свой начин. Той се появи на тренировка с Рено Туинго, а малко по-късно заяви, че от Касио го спонсорират и вече носи само техни часовници.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
раздяла песен Шакира Жерар Пике драма Клара Чиа
0 коментара
fallback