IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи и съпругата му Камила преживяха двоен ад в небето със седем ранени

6 март 2023 16 30

И двата полета, на които се качили, са попаднали в сериозна турбуленция

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес не са имали най-приятното пътуване с една от големите авиокомпании напът за Германия. Преди няколко дни те са били на самолет, който е попаднал в сериозна турбуленция, водеща до раняването на седем души.

В публикация в социалните мрежи, направена само няколко часа след ужасяващото преживяване, Алвес сподели видеа, показващи щети във вътрешността на самолета, след което той е направил аварийно кацане във Вирджиния. В описанието бразилският модел обяснява, че машината е паднала с почти 1300 метра, а седем от пътниците са били откарани в болница след аварийното кацане. Допълни, че полетът, за който се говори по новините, е същият, на който тя и Макконъхи са били.

„За да уважа личното пространство на хората около мен, ви показвам само тези кадри, но в целия самолет беше пълен хаос. А турбуленциите не спираха“, пише Камила. В крайна сметка всички пътници, включително и тези в болницата, са добре и вече са при семействата си. Моделката благодари за бързото намиране на хотелска стая след аварийното кацане, в която със съпруга ѝ са успели да се наспят и да се подготвят за следващия си полет към Германия.

Полет 469 на Lufthansa е летял над Тенеси, когато попада в сериозна турбуленция, която причинява леки наранявания на седем човека. За щастие, пилотът успява да приземи самолета на летището във Вирджиния без сериозни инциденти или жертви, като ранените са били откарани веднага в болница за допълнителни прегледи. Малко по-късно са били освободени.

От видеата на Камила Алвес се вижда, че турбуленцията наистина е била силна, като храната на пътниците е по пода заедно със салфетки, кутии и други принадлежности.

Неприятните преживявания във въздуха за семейство Макконъхи обаче не спират дотук. След качването си на втория полет за Германия, Камила и Матю отново попадат в турбуленция, този път над Вашингтон, която продължава цели 45 минути. „Явно такъв ми е късметът“, написа моделката в социалните мрежи. Този път обаче нещата протичат много по-добре, като самолетът излиза от неприятната ситуация без ранени и щети, продължавайки по пътя си.

Дъщерята на Матю Макконъхи със специален гост на рождения си ден

Супер гени: Вижте трите красиви деца на Матю Макконъхи

Щастлив татко: Матю Макконъхи отпразнува рождения си ден с децата

За момента не е ясно точно какво ще правят Матю и Камила в Германия, като те са оставили децата си в Америка. Двамата се радват на трима наследници – 14-годишния Леви, 10-годишния Ливингстън и 13-годишната Вида. 53-годишният актьор се наслаждава на бащинството си, казвайки през 2020 година, че това е единственото нещо, което винаги е искал от живота.

„И такова си остава до днес. Да бъда баща винаги е била единствената ми мечта. Не мога да се сетя за нещо по-важно“, споделя Макконъхи. Той също така е доволен от факта, че децата му все още търсят съвет от него за интересите и живота си. По думите му, Леви се интересува от музика, Вида се е запалила по рисуването, а Ливингстън обича да чете.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари