IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайгър Уудс пак се забърка в секс скандал, този път за 30 милиона долара

10 март 2023 15 00

Бившата му приятелка ще го съди за тормоз

Getty Images

Getty Images

Тайгър Уудс със сигурност е един от най-великите спортисти в световен мащаб и то на всички времена. Той е най-известният и успешен голф играч на света и е един от малкото атлети, които имат богатство над 1 милиард щатски долара. Всъщност той стана първият спортист, спечелил 1 милиард долара чрез комбинация от парични награди и спонсорство.

Името на 47-годишния голфър обаче за пореден път влиза в медиите покрай бурния му личен живот. През 2009 година тогавашната му съпруга – шведския модел Елин Нордегрен го нападна посред нощ да го бие със стиковете му за голф, след като го хвана в изневяра. После двамата се разведоха, но се оказа, че Тайгър е кръшкал на майката на двете си деца Сам и Чарли най-редовно и то с различни жени по време на 8-годишния им брак.

Няколко месеца след скандала спортистът даде пресконференция, на която се покая публично с думите: „Бях неверен, имах афери и изневерявах. Това, което направих, беше неприемливо. Нараних жена си, децата си, майка ми, семейството на съпругата ми, приятелите ми, фондацията ми и децата по целия свят, които ми се възхищаваха.“

Години по-късно ски шампионката Линдзи Вон имаше връзка с голфъра, но и тя го изостави заради изневери. Сега Уудс отново влиза в новините, след като бившата му приятелка заяви, че той я насилвал сексуално и реши да го съди за 30 милиона щатски долара. Въпросната г-жа Ерика Херман беше половинка на Тайгър в продължение на шест години, до есента на 2022 г.

Вестник Daily Mail пише, че Херман първоначално е завела дело още през октомври, в което е твърдяла, че Уудс я е изгонил от дома му, след като е участвала в „забранени практики“. По това дело се е стигнало обаче до споразумение, а сега тя иска да го съди отново.

Този път бившата приятелка на Тайгър отправя стряскащо обвинение към най-известният голф играч в света за това, че той я малтретирал сексуално. 39-годишната Ерика не иска да влиза в подробности какво включва предполагаемата злоупотреба, но е решила да иска 30 милиона от атлета.

Херман казва още, че Уудс ѝ е нанесъл „тежки“ емоционални щети, след като я е подмамил да напусне имението във Флорида, в което двамата са живели заедно, като я е убедил да отиде на кратка ваканция, а през това време неговите служители са сменили ключалките, изнесли личните ѝ вещи от имението и я информирали, че не може да се върне повече. Въпросното имение се намира на остров Юпитер, Флорида и се оценява на 48 милиона долара.

Според Херман, Уудс я е накарал да подпише преди години някакво споразумение, което я принуждава да не разгласява личния им живот, но то може да бъде нарушено, ако се докаже случай на насилие.

Херман и Уудс започнаха връзката си през 2017 година, като по това време тя беше управител на един от неговите ресторанти. Тя беше и първата, която се озова до болничното легло на Тайгър през 2021 година, когато той претърпя ужасяваща катастрофа и едва беше извлечен от автомобила си, след което се лекуваше от сериозни ортопедични наранявания.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари