IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Сиймур: Бракът свършва, но родителството не

19 март 2023 12 00

„Ако не обичате себе си, не можете да обичате някой друг“, смята актрисата

БГНЕС

БГНЕС

Джейн Сиймур се е омъжвала и развеждала цели четири пъти. И за провала на своите бракове обвинява своята натовареност в киното и влечението на бившите по други жени. Днес актрисата, станала по-известна с главната роля в сериала „Д-р Куин, Лечителката“, е щастливо обвързана за Дейвид Грийн. Макар да не може да даде рецепта за успешен брак, звездата споделя каква е тайната да открие отново любовта на 60. В откровено интервю за списание Hello, тя разкрива за своите житейски уроци и това как постига баланса между работата, връзката си и семейството.

„Броят на браковете е плашещ, но обяснението на всички тях е напълно рационално. Омъжих се млада, на 20 години, за прекрасния Майкъл Атънбъро, който и до днес е един от най-близките ми приятели“, казва тя по повод това, че е минавала под венчило няколко пъти.

Бракът свършва, но не и родителството за Джейн и нейните бивши

Сиймур разкрива, че тя е имала страхотни бракове и нито един от тях не е прекратен по нейно желание. Просто в един момент, работата ѝ я отдалечавала от любимия човек.

„Имах кариера и те намираха някой друг, докато бях заета с работа. Мисля, че малко от това продължи. Но с мъжете, които са бащи на моите деца, въпреки че бракът свърши, родителството никога не свърши“, обяснява актрисата.

Джейн Сиймор

БГНЕС

Сиймур е женена за Майкъл Атънбъро от 1971 до 1973. След това среща Джефри Планър, на който е съпруга между 1977 и 1978. После се венчава за Дейвид Флин (1981-1992). А нейният последен съпруг е Джеймс Кийч (1993-2005). В наши дни тя си има човек до себе си и няма намерение да се омъжва.

Джейн посочва, че за една жена е трудно да признае за проваления си брак. Но днес тя смята, че може би и двамата в него са търсили различни неща, което води до крах на отношенията. Тя е категорична, че е трудно за един мъж да бъде с някой известен като нея, който непрекъснато е ангажиран. Това създава конфликти и води до ревност.

Д-р Куин Лечителката се събра със Съли

Актрисата преоткрива любовта в нейните 60

След последния си развод Сиймур определено не си търси мъж. И дори не предполага, че скоро ще бъде обвързана отново. Ала съдбата си знае своето! И скоро тя започва да излиза със своя колега Дейвид Грийн.

 Джейн

БГНЕС

„Дейвид се появи в къщата ми един ден с един от най-старите ми приятели, който беше и един от най-старите му приятели. Той дойде за закуска, за да ме види и следващото нещо, което разбрах, е че водихме дълги разговори. Осъзнахме, че почти сме работили заедно преди много време“, разказва тя пред списание Hello.

Джейн и Дейвид откриват, че имат много общи теми и едни и същи ценности в живота. „И двамата имахме деца, и двамата имахме дълги бракове, които приключиха, и двамата обичаме това, което правим. Това е различно време в живота ни и ние оценяваме времето, което имаме сега в живота ни заедно“, споделя Сиймур.

Мъжете я научили да обича себе си

Джейн разкрива, че най-важният житейски урок, произлязъл от нейните бракове, е да се научи да се съсредоточава върху себе си. На това я научила и нейната майка Майке Франкенберг.

„От браковете си научих, че трябва да обичаш себе си. Ако не можете да обичате себе си, не можете да обичате някой друг“, добавя тя.

Джейн Сиймур ожени сина си втори път

Стилът няма възраст: Джейн Сиймур на червения килим

Джейн Сиймур приема остаряването с усмивка

Майката на актрисата винаги повтаряла, че човек няма как да промени другите. Но може да го направи със себе си.

Сиймур изтъква, че въобще не мечтаела за деца. Нейният баща бил гинеколог и в дома им винаги се говорило за чудото на живота. Ала тя смятала, че нейните връстници, които създават потомство, са твърде ограничени. Но когато станала майка за първи път, се почувствала променена.

„Внезапно от това да бъдеш сама жена в живота си, ти ставаш част от женска общност. Ти раждаш и имаш тази специална любов и докато си жива, ще продължиш да бъдеш майка. Това е работа, която не свършва“, разкрива още тя.

Актрисата е горда майка на 41-годишната Катрин Флин, 37-годишния Шон, както и 27-годишните близнаци Джон и Кристофър Кийч.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Харпър ( преди 1 година )
Джейн Сиймур е невероятен човек и професионалист. Определено е пример с опита и мъдростта си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар