IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор си спомни за роклята на първите ѝ Оскари

20 март 2023 10 40

Актрисата за модата: Създавайте собствени правила

Снимка: БГНЕС

В скорошен епизод на Шоуто на Дрю Баримор, актрисата разказа пред Рос Матюс и модния дизайнер Кристиан Сириано за рокля, която носеше на първите си Оскари.

Сириано сподели, че сред любимите му визии за Оскарите, е именно розовата рокля от тюл на Баримор от 1982 г., съчетана с перлена огърлица и бяла изкуствена кожа, която тя носеше малко след като изигра първата си роля във филма на Стивън Спилбърг „Извънземното“.

Веднага след като модният дизайнер изтъкна момента, Баримор започна да разсъждава върху историята зад роклята, като каза на публиката колко голяма сделка е облеклото.

„Майка ми, знаете ли, тя беше самотна работеща жена. Не направихме много пари от „Извънземното“, почти никакви, беше 1982 г. и аз бях, знаете ли, дете“, каза тя и добави: „ Купихме го от стелажа.“

Баримор също така разказва, че любовта ѝ към модата датира от детството ѝ на снимачните площадки, където се учи от професионалистите по костюми какво е необходимо, за да изглеждат дрехите страхотно.

„Израснах в шивашки къщи, гледайки как хората кроят неща, приспособяват ги и ги променят според това, което е подходящо за това десетилетие или какво е по-добро за типа тяло на този човек“, споделя Баримор. „Това е образование, с което живея.“

Нейният най-добър съвет е да намерите силуети и стилове, които ви се струват автентични, независимо от тенденциите.

„Не се запъвайте, правете това, което работи за вас и вашето тяло, и създайте свои собствени правила“, каза тя за People. „Защото в края на деня, ако не се чувствате комфортно, вие сте разсеяни.“

Съвсем скоро Дрю Баримор сподели за трудностите да бъдеш майка. Актрисата е известна още от дете с ролите си в киното. Славата, която я спохожда твърде рано, обаче ѝ носи и проблеми. От малка тя става зависима от алкохола и наркотиците. Лекува се в клиника.

Труден период се оказва и разводът ѝ с Уил Копелман през 2016 г. Тогава се оказва, че актрисата отново прекалява с алкохола. От лошия навик успяват да я измъкнат децата ѝ, предава Los Angeles Times.

За още новини – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари