IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Деруло остави 5000 долара бакшиш за обучението на сервитьор

15 март 2023 09 00

Достойната постъпка стана известна след клип в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейсън Деруло доказа, че звездите също имат сърца и могат да бъдат истински модел за подражание.

Докато е бил в Небраска миналата седмица, 33-годишният музикант е оставил бакшиш от 5000 долара върху сметката си, получавайки поздравления и благодарности за действието си. Във видео, споделено в TikTok, сервитьорът Джордан Шафер показва малко повече от срещата си с рапъра и момента, в който осъзнава, че получава щедрия бакшиш.

Деруло седи на маса с голяма група приятели, когато решава да надпише сметката с 5000 долара в полза на сервитьора. „Еха, сърцето ми бие доста силно“, казва Шафер по време на срещата си с рапъра. Самият изпълнител заяви, че целият екип на заведението се е държал доста професионално и мило, заради което си заслужава и ценния бакшиш.

@jasonderulo Blessed to be a blessing ??@jordanschaffer2 ♬ Nuvole Bianche - Yuval Salomon

Парите обаче няма да бъдат използвани за какво да е. Всъщност те ще отидат за обучението на Джордан, който каза на последователите си в TikTok и на Деруло, че средствата ще му стигнат за заплащането на един семестър в колежа. „Надявам се ти и семейството ти да сте си прекарали добре в Омаха. Надявам се да се видим отново. Благодаря ти страшно много“, каза още сервитьорът.

За да покаже, че историята не е измислена и не служи само за реклама на Деруло, Шафер снима и касовата бележка, на която пише, че сметката е „само“ 795 долара. Общата сума, която е заплатена обаче е цели 5795 долара, представлявайки бакшиш от впечатляващите 5000 долара.

Джейсън Деруло сподели видеото в своя TikTok, пишейки че се радва да бъде от полза на хората. Той е голям почитател на приложението и бързо се превърна в една от звездите му по време на пандемията. Феновете го заобичаха заради забавните и танцувалните му видеа, както и тренировките у дома заедно с вече бившата му приятелка и майка на 2-годишния му син Джена Фрумс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

Колкото до първородното дете на Деруло, Джейсън Кинг вече следва стъпките на баща си в социалните мрежи.

„Той обича да е пред камера. Справя се доста добре. Когато и да сложиш камерата пред него, се превръща в друг човек и започва да се усмихва. Много е вълнуващо“, каза изпълнителят миналата година.

Джейсън Деруло счупи зъб заради предизвикателство

В пищното имение на Джейсън Деруло

Джейсън Деруло: Не съжалявам за връзката си с Джордин Спаркс

Джейсън Кинг се ражда през май 2021 година, като щастливото събитие бе обявено в социалните мрежи чрез споделянето на серия от снимки от болницата. Преди появата на сина му, Джейсън Деруло заяви, че е първият в семейството, който ще се радва на момченце, което го прави още по-горд, защото така ще има човек, който да продължи фамилията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

Деруло и Джена Фрумс се срещат във фитнеса само няколко седмици преди началото на пандемията и затварянето на залите. Двамата решават да се изолират заедно, като малко по-късно обявяват и връзката си в социалните мрежи. През март 2021 година разкриха, че ще стават родители за първи път, а малко по-късно стана ясно, че бебето ще е момче.

Само пет месеца след раждането на Джейсън Кинг, Деруло и Фрумс се разделят. Според моделката, основната причина за раздялата са били множеството изневери от страна на рапъра, както и неуважението му към семейните ценности.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари