IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл поискали титли за децата си веднага след смъртта на Елизабет II

14 март 2023 14 50

Но те продължават да се издържат с компромати за кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Малко преди коронацията Чарлз III решава да въведе ред в титлите на роднините си. Принц Едуард и съпругата му Софи станаха новите херцог и херцогиня на Единбург. Това съобщиха от Бъкингамския дворец в деня на 59-ата годишнина на по-малкия брат на монарха.

Децата на принц Хари и Меган Маркъл също получиха титли. Арчи и Лилибет станаха принц и принцеса, което изненада много фенове, които очакваха семейство Съсекс да бъде лишено от всички привилегии, заради многото скандали, в които вкара кралското семейство. Но с получаването на новите титли, сега двойката има още повече възможности да се възползва от кралските си връзки, смятат специалисти.

Твърди се, че херцогът и херцогинята на Съсекс веднага след смъртта на Елизабет II са се опитали да разберат дали децата им имат право да използват новите титли. Двойката продължава да се изхранва и да живее в разкош, докато споделя скандални подробности от живота в двореца.

Също така принц Хари разказа за своите проблеми с психичното здраве и за чувството за безпокойство. Като негов партньор Меган изглежда показва привързаност и подкрепа, когато е необходимо. Но според експерт по езика на тялото собствените емоционални нужди на херцогинята на Съсекс „надхвърлят“ тези на нейния съпруг.

Лайф коучът Никол Мур си спомни документалната поредица на Netflix за живота на двойката и моменти, когато Хари сякаш издаваше безпокойството си.
По-специално, в един от епизодите двойката се вози заедно в кола и Хари очевидно беше развълнуван от папараците, които ги преследваха. Меган протегна ръка и сграбчи здраво ръката на съпруга си.

Въпреки това, след детайлен преглед на сцената, Никол заключи, че Меган е предоставила на Хари „минимална подкрепа, докато той се бори с безпокойство“ в този момент.

Експертът отбеляза, че Маркъл е поела „дълбоко тежко дъх и тялото ѝ остава напрегнато“. „Беше очевидно, че херцогинята на Съсекс е много нервна“, обяснява специалистът.

Хари, от друга страна, „имал отпуснати рамене“, но бил „замислен“ и предпочитал „да гледа през прозореца“. Никол предположи, че принцът „изглежда е по-малко притеснен в този момент от Меган“.

Подобно взаимодействие може да означава, че дори в трудни моменти Хари е много по-малко притеснен за себе си, отколкото за жена си.

Докато настроението на Маркъл има много значително влияние върху психо-емоционалното състояние на херцога на Съсекс. Но Маркъл все още поставя интересите си на преден план, без да се замисля понякога как нейните действия и думи могат да обезпокоят съпруга ѝ.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари