IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Шуимър показва готварските си умения за кауза

16 март 2023 09 00

Звездата от „Приятели“ ще пече сладки в тв формат

БГНЕС

БГНЕС

Дейвид Шуимър изненада своите фенове, обявявайки, че ще участва в Bake off. Той има личен мотив да влезе в телевизионния формат за пекари, чието издание ще бъде с известни личности, в подкрепа на хора, болни от рак.

Ако се върнем назад в годините, ще видим, че в сериала „Приятели“ Рос Гелър, с чиято роля е известен актьорът, не влиза въобще в кухнята. Все пак тя е запазена територия на сестра му Моника (Кортни Кокс). Макар той да не е изненадвал Рейчъл със сладки или палачинки, днес и двете биха се гордели с това, че влиза в предизвикателството, което ще се излъчва по Channel 4.

Актьорът загубил близки жени заради рак

По думите на Шуимър, за да участва във формата за знаменитости, които правят печива, той има мотивация, идваща от тъжни обстоятелства в неговото семейство.

В клип, споделен от The Mirror, Дейвид разкрива, че баба му и майката на бившата му жена Зоуи Бъкман, са починали от рак. Освен това той посочва, че сестра му се е излекувала от коварната болест.

„Изгубих една от бабите си от рак, дъщеря ми загуби баба си от рак. Сестра ми е оцеляла от рак, така че това е важно за мен. Просто съм благодарен, че мога да помогна по някакъв малък начин за повишаване на осведомеността“, обяснява Дейвид.

Дженифър Анистън – откровена за връзката си с Дейвид Шуимър и Брад Пит

Фотобомба: Кортни Кокс отново е Моника Гелър

Дейвид Шуимър: „Приятели“ беше шедьовър за времето си

Шуимър няма да прибере за себе си хонорара от шоуто

„Тук съм, за да се забавлявам. Тук съм, за да събера пари за страхотна благотворителност. Това е страхотна кауза и случайно съм много голям фен на шоуто“, разказва той и загатва, че всепак има идея как се пекат сладки и кекс.

В профила си в Instagram Дейвид все още не е споделил нищо за тв формата, в който влиза в кухнята, за да прави вкусни печива с голямо удоволствие.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари