IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур със семейно бебешко парти

15 март 2023 14 50

Румър Уилис очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Румър Уилис трепетно се подготвя за първото си раждане.

Бременната 36-годишна актриса и приятелят ѝ Дерек Томас организираха бебешко парти със семейство и приятели в Лос Анджелис. На него бяха поканени всички близки на бъдещите родители, включително бъдещата баба Деми Мур и лелите Талула и Скаут Уилис. Румър беше облечена в бяла рокля без презрамки, описваща тялото, а къдравата ѝ руса коса се спускаше по раменете и гърба.

Бъдещата майка също така позира с много членове на семейството си, включително с Деми Мур, сегашната съпруга на баща си Брус Уилис – Ема Хеминг, както и по-малките си сестри Евелин Пен и Мейбъл Рей. Актьорът от „Умирай трудно“ не присъства на снимките, като не се знае дали изобщо е бил на партито.

По време на участието си в подкаста Bathroom Chronicles миналия месец, Румър сподели малко повече детайли около бременността, как се е научила да защитава себе си и да поставя граници около личния си живот. По думите ѝ, преди е била човек, който лесно се съгласявал с мнението на другите и рядко влизала в конфликти, но сега е почувствала нуждата да се защитава и да отстоява мнението си.

„Трябва да направя няколко неща, за да се преориентирам и да се защитавам. Сякаш реших ново уравнение или пък наредих пъзел, който ми показа правилната посока. Изведнъж има съвсем нова операционна система“, обяснява актрисата.

Румър също така сподели, че майчинството винаги е било част от плановете й. Казва, че заедно с Томас нямат търпение да станат родители и да споделят много забавни и интимни моменти със своето дете.

Това ще е първо внуче в семейството на Брус Уилис и Деми Мур, като засега неговият пол не е известен. Бременността бе обявена в края на миналата година, когато Румър и Дерек споделиха серия от снимки, показвайки наедрялото коремче на актрисата.

На първия кадър се вижда как бъдещият татко е обвил ръце около корема на приятелката си и нежно го целува, докато Уилис се усмихва. На следващия можем да видим Румър, заснета в черно-бяло, стоейки до прозореца и гледайки надолу към корема си.

В името на здравето – заживя ли Деми Мур заедно с Брус Уилис?

Брус Уилис няма търпение да стане дядо и да се радва на внуците си

Състоянието на Брус Уилис се влоши, актьорът вече е с деменция

По време на дефилето на Versace в Лос Анджелис по-рано този месец Румър и Деми Мур стъпиха заедно на червения килим, облечени в еднакви тоалети. 34-годишната бъдеща майка носеше черна минирокля, която описваше тялото, комбинирана с овърсайз черен блейзър, черни обувки на платформа и малка чанта.

От своя страна, Деми Мур изглеждаше елегантно в черна риза, черни панталони и черен блейзър, които съчета с черна чанта.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари