IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 за щастие – Диди и неговите деца

17 март 2023 17 40

Рапърът показа всичките си наследници

БГНЕС

БГНЕС

„Нищо друго няма значение!“. Това споделя Пи Диди, показвайки своите деца. Рапърът, който е горд баща на седем наследника, запозна по-големите с последното – сладката Лов.

Може да се каже, че истинска любов блика от сърцата на момичетата и момчетата, които обожават петмесечната си сестричка и с радост помагат на татко си за нея.

На бебето се радват най-много трите момичета на изпълнителя с истинско име Шон Джон Комбс. На кадъра, споделен от него, виждаме 17-годишната Чанс да държи пеленачето. Тя е заобиколена от 16-годишните близначки Д'Лила и Джеси.

Разбира се, другите три деца на Диди – Джъстин на 29, Кинг на 24 и 30-годишният Куинси, също не остават безразлични към сестричката си.

На снимката многодетният татко позира усмихнат с тях в градината, където ги е събрал.

Наследниците на рапъра – от четири различни майки

През декември Диди изненада всички, споделяйки, че е имал изключителната благословия да посрещне малката Лов. С нея неговите деца станаха общо седем.

Рапърът никога не се е женил, но има наследници от четири различни жени, с които е бил през живота си. Двете близначки и брат им Кинс например са от модела Ким Портър, която почина заради усложнения в следствие на пневмония. Докато е с нея, той осиновява нейният син Куинси, чийто баща е певецът Алберт Джоузеф Браун. По онова време той е едва на 4.

Джъстин, който днес е на 29, е първото биологично дете на звездата. Неговата майка е стилистката и модна дизайнерка Миса Хилтън, с която Диди има връзка.

Интересен е фактът, че пет месеца преди Ким Портър да роди близначките, Сара Чапман го дарява с момиче. В началото той не я признава за официална наследница, но от октомври 2007 г. променя това.

Неангажиращата връзка стана сериозна: Пи Диди и Юнг Маями обявиха, че са заедно

Диди получи най-хубавия подарък за Коледа – стана баща

Пи Диди спретна епично парти за рождения си ден

Новата жена на Диди се разбира с децата

Днес изпълнителят, който надхвърля 50, е с доста по-младата Дана Тран. Тя е специалист по киберсигурност и бързо се решава да зачене от него.

28-годишната красавица познава шестте деца от други жени на рапъра и няма нищо против те да им гостуват.

Смята се, че Дана е най-новата любов на Диди, който неслучайно кръщава дъщеря им Лов.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари