IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диди показа новородената си дъщеричка за Нова година

17 януари 2023 14 50

Рапърът е баща на общо седем деца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Шон „Диди“ Комбс се наслаждава на времето с цялото си семейство.

53-годишният музикант сподели нови снимки от семейната ваканция, на която е завел всичките си деца и майка си. Там е и новородената му дъщеричка Лов, която се появи на бял свят едва миналия месец. Момиченцето носи розова тюлена поличка, розови плюшени слушалки и панделка в косата си. Малко по-късно Лов е седнала в скута на жена в розов бански, чиято идентичност не е ясна.

„Добро утро, бебе Лов“, написа Шон към снимката с непознатата на публиката жена, която държи дъщеря му. В допълнение към момиченцето, Диди е баща на още шест деца – 16-годишните близнаци Д'Лила Стар и Джеси Джеймс, 17-годишната Чейнс, 24-годишния Кинг, 28-годишния Джъстин Диор и 31-годишния Куинси Тейлър Браун. Последното момче е осиновено по време на връзката на рапъра с Ким Портър, която почина през 2018 година от пневмония на 47-годишна възраст.

Първите снимки на Лов се появиха малко след раждането ѝ, навреме за Коледа. Тогава Шон я беше снимал в столчето за кола, а малко по-късно се появи и кадър, на който момиченцето спи върху гърдите на баща си. „Бебе Лов“, написа той под снимките, които веднага предизвикаха умиление у феновете и положителни коментари.

През декември 2022 година стана ясно, че Диди вече е баща на седем деца. „Благословен съм да посрещна дъщеричката си Лов Шон Комбс на този свят“, написа той, като не сподели информация за майката на бебето. Допълни, че цялото му семейство се радва за раждането и нямат търпение да приберат най-новия член у дома.

За Коледа Диди позира с всичките си деца, облечени в еднакви празнични пижами с изключение на Лов. Тя беше в ръцете на баща си, носейки сладко зелено оунзи, върху което бяха изобразени Дядо Коледа и елхи. „Честита Коледа от моето семейство на вашето!“, написа той. Майката на рапъра, както и майката на 17-годишната Чейнс също бяха част от коледното забавление.

През ноември Комбс прекара Деня на благодарността заедно с дъщерите си, извършвайки благотворителна дейност. Всички те помогнаха за приготвянето и осигуряването на храна на близо 3000 души от бездомната общност на Маями. Към тях се присъедини и 28-годишната рапърка Юнг Миами, за която вече се твърди, че живее заедно с Диди.

Пи Диди спретна епично парти за рождения си ден

Пи Диди създава дигитален пазар за тъмнокожи

Миналата година изпълнителят сподели, че изолацията и пандемията от коронавирус са му позволили да се сближи още повече с дъщерите си. „Тогава животът ми стана по-добър, защото дотогава постоянно работех и не отделях много внимание на семейството си. Наистина се превърна в благословия за мен“, каза той пред Клайв Дейвис.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари