IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За специален повод: Принцеса Юджийн показа лицето на сина си

20 март 2023 14 40

Сара Фъргюсън я похвали като жена и майка

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн сподели рядък фотос на своя син. Дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън показа неговото лице за специален повод. С това тя отбеляза Деня на майката.

32-годишната кралска особа (от ляво надясно на основната снимка) показа как се разхожда с малкия Август Филип в мразовита английска утрин, стъпвайки в слана.

На кадъра момченцето е дори без връхна дреха, облечено само с панталонче и дебел пуловер.

„Обичам да съм твоята мама! Честит Ден на майката!“, е написала Юджийн към кадъра, който умили нейните последователи.

Синът на принцесата е взел от нейния чар

Публикацията на принцесата, която е бременна с второто си дете, е събрала над 12 000 харесвания. Много от нейните последователи коментират, че малкият Август е очарователен.

Детето, чийто баща е бизнесменът Джак Бруксбанк, е взело част от гените на Юджийн. То е с рижава коса, като в лицето прилича и на баща си.

Сара Фъргюсън похвали своите дъщери

След публикацията на принцесата, нейната майка също сподели емоционален пост. С него тя похвали не само нея, но и нейната сестра Беатрис. И двете вече имат свои наследници – едната момче, а другата момиче.

„Толкова се гордея с моите момичета и красивите жени и майки, в които израснаха. Чувствам се изключително благословена да ги нарека мои“, пише бившата жена на принц Андрю.

Сара също е споделила любопитен кадър. На него двете принцеси са още деца, присъствайки на 80-годишнината на своя дядо. Тогава Юджийн е на 11 и носи рокля в цвят лайм, докато Беатрис е на 13, облечена със сходен тоалет в розово. И двете са с елегантни миничантички в ръце.

„Скъпи мои, вие сте моето слънце винаги и завинаги. Честит Ден на майката“, коментира още Фъргюсън.

Как бебето на принцеса Юджийн ще се отрази на линията на наследяване на трона?

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

Сара Фъргюсън готова да подкрепи принц Андрю, ако го изгонят

Семейството очаква с нетърпение новото кралско бебе

Припомняме, че принцеса Юджийн обяви в края на януари, че очаква втората си рожба тази година. Нейният син Август Филип, кръстен на покойния съпруг на Елизабет Втора, ще бъде батко. Но полът на бебето, което ще се роди след няколко месеца, все още се пази в тайна.

По-малката наследница на принц Андрю живее с мъжа си Джак Бруксбанк в Португалия, където той развива своя бизнес. Но често се прибира и в родната си страна.

Междувременно принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци отглеждат своята дъщеричка Сиена. Тя се роди през септември 2021-а, но все още не е показвана публично.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари