IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн празнува 2 години от раждането на малкия Август

10 февруари 2023 15 00

Показа бременното си коремче на събитие в Мексико

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн отбеляза рожден ден на своя син. Дъщерята на Сара Фъргюсън и принц Андрю сподели видео в Instagram, с което показа порасналия Август. На 9 февруари момченцето стана на 2 годинки.

„Честит 2-ри рожден ден на нашето момче Оги. Ти си най-голямата радост на света. Продължавай да танцуваш и да се усмихваш, ангел мой“, написа тя в социалната мрежа.

В клипа виждаме как рожденикът опознава лондонския зоопарк.

С публикацията си Юджийн показва за първи път по-отблизо лицето на сина си, който тича и танцува с дяволита усмивка из зоопарка.

Припомняме, че принцесата даде живот на първото си дете в лондонската болница „Портланд“. Тя и нейният съпруг Джак му дадоха името Август Филип Хоук Бруксбанк. Второто име е в почит на покойния дядо на Юджийн – принц Филип, херцог на Единбург. Заради пандемията и неговото влошено здравословно състояние, той така и не успя да види правнучето си.

Синът на Юджийн направи дебюта си на платинения юбилей на кралицата

След като роди, сестрата на принцеса Беатрис споделяше малко снимки с бебето. Тя все пак го показа по случай Деня на майката, на една ски ваканция и при няколко разходки сред природата (ала все отдалеч). Но миналото лято позволи на фотографите да го снимат на един от празниците на нейното семейство. Тя, Джак Бруксбанк и детето присъстваха на платинения юбилей на Елизабет Втора, където много британци успяха да зърнат отблизо малкия Август.

„Мегзит 2“: Принцеса Юджийн може да се премести в Калифорния

Принцесите Беатрис и Юджийн с обвинение в измама заради принц Андрю

4 години щастие за принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк

Момченцето на принцесата ще стане батко

Малко преди рождения ден на своя син, принцеса Юджийн обяви важна новина – че очаква второто си дете. И избра да го направи по семпъл начин, показвайки как бъдещият батко целува нейното коремче.

Бебето ще бъде 13-о по ред за трона, като неговият пол все още не е ясен.

Наскоро бременната кралска особа показа променената си фигура, посещавайки Zonamaco – панаир на изкуството в Мексико.

Юджийн носеше рокля с далматински принт на марката Whistles на събитието. Животинската щампа е избрана от нея, за да прикрие наедрялото ѝ коремче.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари