IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 години щастие за принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк

16 октомври 2022 18 00

Внучката на Елизабет Втора сподели мил спомен

БГНЕС

БГНЕС

Четири години щастлив семеен живот отбеляза принцеса Юджийн. Внучката на Елизабет Втора сподели снимката от сватбата си в Instagram и припомни, че е сключила брак на 12 октомври.

„Честит юбилей, мой Джак. 4 години и все повече...“, гласи текстът към кадъра, споделен от дъщерята на Сара Фъргюсън и принц Андрю.

Снимката, качена от принцесата, е черно-бяла. Тя е направена точно след като тя и Джак Бруксбанк си казаха заветното „ДА“ в параклиса „Сейнт Джордж“. Фотографът Алекс Брамал е уловил тяхна целувка, докато двамата се возят в шотландска държавна карета – по време на кратката процесия из Уиндзор.

Междувременно майката на Юджийн не пропусна да поздрави нея и съпруга ѝ с отделна публикация в социалната мрежа. И също сподели кадър от техния специален ден преди четири години.

„Честит юбилей, скъпи Джак и Юджийн… Обичам романтиката“, написа Фъргюсън.

Принцесата имаше сватба за чудо и приказ

За разлика от нейната сестра Беатрис, Юджийн се венча преди пандемията и спази всички традиции на британския кралски двор. Нейната сватба бе последвана от прием в Уиндзор. След това отбрани гости присъстваха на частна вечеря в Royal Lodg, където внучката на Елизабет Втора е израснала.

Днес всички си спомнят защо принцесата бе избрала рокля с отворени рамене, придружена от дълъг шлейф – за да покаже белега на гърба, останал след операцията поради сколиоза. Освен интересния модел с дантела, тя носеше красиви обеци с диаманти изумруди, които са подарък от Джак Бруксбанк.

На 9 февруари 2022 г. принцеса Беатрис роди син, който кръсти Август. Само след няколко месеца момченцето ще стане на 2 години.

Наследничката на принц Андрю живее зад граница

Няколко месеца преди кончината на Елизабет II бе съобщено, че принцеса Юджийн е временно разделена със съпруга си. Но не заради проблеми, а поради факта, че бизнесменът получи добре платена работа в чужбина. Ето защо се наложи той да замине за Португалия.

Все пак семейството на принцесата се устрои да живее в Компорта, далеч от Острова. Там Джак Бруксбанк работи заедно с магната на недвижими имоти Майк Мелдман.

С какво точно се занимава мъжът на Юджийн?

Мъжът на принцесата работи в сферата на хотелиерството и бизнеса с питейни заведения. Преди години започва да работи в кръчма, като бързо се превръща в мениджър на нощен клуб в Лондон. Именно него посещавали принцовете Уилям и Хари, когато били млади и безгрижни.

В момента Джак Бруксбанк е посланик на марката Casamigos Tequila, основана от Джордж Клуни, Ранди Гербер и Майк Мелдман.

По-рано, говорейки за своята работа, той споделя, че иска да създаде своя верига от пъбове. „Това е моя мечта, откакто бях на 18 години. Имам приятни спомени от неделното печено в кръчми с огнища и това е нещо, което искам да пресъздам“, обяснява той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари