IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт с голямо дарение за хранителни банки в САЩ

27 март 2023 09 00

Те са разположени в градове от нейното турне

БГНЕС

БГНЕС

Тейлър Суифт направи изненадващи дарения. Певицата, която обикаля различни щати на САЩ заради своето турне, подкрепи няколко местни хранителни банки. С това трогна голяма част от феновете си малко преди своите концерти.

Изпълнителката е изпратила хранителни продукти до банки, събиращи такива в Аризона и Невада. Макар тя да не е афиширала публично това, нейният жест не остана скрит за широката публика.

Оказва се, че преди да се качи на сцената в Глендейл, Аризона, Суифт е изпратила различни продукти в локалната банка за храна. От нея съобщиха, че градът неслучайно може да се нарече Суифт, след като тя е направила въпросното дарение.

„Не всеки ден получавате обаждане от някой, който работи за Тейлър Суифт. Така че отначало се усъмнихме, но за щастие се оказа, че е абсолютно реално“. Това заяви пред AZ Central Тери Шумейкър, представител на хранителната банка в Аризона.

Певицата искала да направи нещо значимо за градовете, в които ще пее

Изпълнителният директор на организацията с нестопанска цел добавя, че от разговора с хората от екипа на звездата е разбрал, че Тейлър Суифт има мащабен план. Нейната цел е да постигне „положително въздействие“ у хората във всеки град по маршрута на турнето си в САЩ.

По-късно от пресцентъра на Three Square – хранителна банка, базирана в южна Невада, обявиха, че певицата също ги е потърсила. Така получили огромно дарение на храни малко преди нейните концерти в Лас Вегас.

Топли чувства: Тейлър Суифт и Хари Стайлс все още се харесват и подкрепят

Тейлър Суифт на върха по приходи сред жените за 2022, печелейки 92 милиона долара

Единствена по рода си: Тейлър Суифт зае цялата класация в Billboard

„Тейлър Суифт направи щедър подарък на Three Square, позволявайки ни да осигурим хиляди ястия на семейства и хора, които се борят с глада. Благодаря на г-жа Суифт за подкрепата на нашата мисия и местната общност“, гласи част от съобщението на организацията.

В деня, в който стартира своята обиколка, Суифт е направила и важен подарък за своите фенове. Той е под формата на четири нови версии на нейни хитови песни.

Припомняме, че последното турне на изпълнителката беше преди пандемията – през 2018 г.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари