IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп призна, че му харесва да живее далеч от шумния град

27 март 2023 18 00

„Не съм великият екстроверт, за какъвто хората ме мислят“, обяснява той

БГНЕС

БГНЕС

Джони Деп призна, че му харесва да живее във Великобритания, далеч от шумния град. Известният актьор, който често бива забелязван на пазар за антики в Лондон, разкрива, че големите тълпи не са за него. Ето защо в момента се чувства отлично в своето имение в Съмърсет.

„В интерес на истината аз съм доста срамежлив човек. Това е едно от страхотните неща за Великобритания и особено за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си – и това е хубаво“, казва Деп, цитиран от Daily Mail.

Деп разкрива, че предпочита да пазарува из магазините в Англия, без да му се налага непрекъснато да дава автографи и да го спират за снимки. „Нямам нищо против това до определен момент, но понякога става малко пренаселено“, обяснява той.

„Не съм великият екстроверт, за какъвто хората ме мислят“

Макар мнозина да смятат холивудската звезда за човек, който предпочита шумни компании, в които да е център на внимание, той изтъква, че е напълно обратното. Като интроверт, за него е по-важно да бъде някъде, където да остане насаме с мислите си. А именно в своя дом от 19-и век, който закупи още през 2014-а за 13 милиона паунда.

„Просто обичам места с характер. Британците са готини и ще ви поздравят, сякаш сте съсед – без да прекаляват. Харесва ми да ходя на места, да виждам неща и да се срещам с хора, но не съм великият екстроверт, за какъвто хората ме мислят“, разказва още той.

Джони Деп натрупа състояние, продавайки свои картини

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд влезе в документална поредица

Джони Деп облече костюма на Джак Спароу заради болно дете

Деп разполага с площ от 850 акра, където може да се разхожда необезпокояван от фенове и папараци. Отделно се шири в просторна къща, в която има 12 спални и 8 бани.

Звездата пазарува антики за дома си

Макар да има въпросния имот още по времето, когато бе с Амбър Хърд, Джони не спира да добавя по нещо към неговия интериор. Наскоро той бе забелязан в най-големия център за антики в Европа. Там той си купил няколко неща, които да добави към обзавеждането в своето британско местенце за бягство от реалността.

По раздърпаните дрехи на актьора, опръскани с боя, можем да съдим, че в момента той има вдъхновение за нови творби.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари