IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След скандала с изневярата Адам Лавин отдаде почит на жена си

29 март 2023 10 50

Бехати Принсло пък за първи път показа снимка на третото си дете от вокала на Maroon 5

Getty Images

Getty Images

Адам Лавин отдаде почит на съпругата си Бехати в шоуто си в Лас Вегас. Певецът от групата Maroon 5 отдели време по време на концерта си в петък вечер, за да обяви, че всичко, което прави сега, е посветено на семейството му.

Адам и групата му имаха шоу в театъра Dolby Live на Park MGM, по време на което певецът каза пред публиката: „Всичко, което преди правех за себе си, сега го правя за семейството си“.

Публичното признание на Адам идва няколко месеца, след като рокаджията се замеси в сексскандал, докато жена му беше бременна. Оттогава той се опитва да поправи имиджа си, така че да изглежда мъж, напълно отдаден на жена си и децата си. Въпросният скандал се разрази през септември 2022 г., след като се оказа, че Лавин е изпращал текстови съобщения със сексуален подтекст до няколко жени.

В крайна сметка 34-годишната Бехати, която е бивш ангел на Victoria's Secret, реши да прости на мъжа си и да даде шанс на брака им, след като той я убеди, че не се е стигало до физическа изневяра.

Адам и Бехати наскоро станаха родители за трети път, като все още не са разкрили пола и името на третия им наследник. Иначе те имат още две дъщери – Дъсти Роуз, която е на 6 години и Джио Грейс, която е на 5.
Миналия месец двамата присъстваха на партито на Vanity Fair за Оскарите (на снимката) и на червения килим показаха, че нежността помежду им не е изчезнала.

От своя страна Бехати сподели няколко кадъра, направени зад кулисите на въпросния концерт на групата на мъжа си, като на един от кадрите се вижда частично и малкото им бебе.

Шоутата „M5LV“ на Maroon 5 ще продължат през март и април, преди да бъдат подновени отново през юли и август.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари