IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възстановяването на Джеръми Ренър продължава успешно

29 март 2023 08 40

Актьорът вече върви по бягаща пътечка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Прекрасна новина за всички фенове на Джеръми Ренър – актьорът стъпи отново на краката си!

52-годишната звезда от „Отмъстителите“ сподели подробности за възстановяването си, публикувайки видео, на което се вижда как вече върви по бягащата пътечка. Добрата новина пристига три месеца, след като Ренър беше сериозно ранен след инцидент със снегорин, когато машината преминава през краката му.

„Сега трябва да намеря други неща, които да ангажират времето ми, за да може тялото ми да се възстанови“, написа Ренър в социалните мрежи. В 15-секундния клип, актьорът се намира във високотехнологична бягаща пътечка, която е обградена от всички страни с предпазно стъкло. Ренър уверено върви без помощта на физиотерапевта си, който седи отстрани и просто наблюдава възстановяването.

По време на упражнението си, Джеръми не изглежда да изпитва затруднения или да се задъхва, като обяснява на човека до себе си, че бягащата пътечка е неговият бастун. В социалните мрежи той допълни, че сега е време да остави тялото да си почине и да се възстанови напълно.

В навечерието на Нова година, Ренър пострада сериозно след удар от снегорин, като бе закаран в болница в критично, но стабилно състояние. Машината го прегази, след като актьорът се е опитал да спаси племенника си, който е бил застрашен от неговата съдба. В резултат на това, Ренър се оказва с повече от 30 счупени кости и преминава през множество операции.

След като се завърна у дома, Ренър постоянно предлага на феновете си новини за възстановяването, като миналия месец отпразнува завръщането на снегорина си, който беше оставен за изследване и инспекция. По думите на експерти, няма механична повреда, поради която машината сама да е тръгнала към Ренър и семейството му.

„Тя най-накрая се прибра у дома. Получи дори и полицейски ескорт“, написа актьорът под снимки и видеа, на които се вижда, че снегоринът отново е у дома.

Изписаха Джеръми Ренър от болницата – чака го дълго възстановяване

Добри новини: Джеръми Ренър отвори очи след прегазването от снегорин

Втори шанс: Джеръми Ренър и други звезди, които имат преживявания близки до смъртта

Една от последните големи актуализации на актьора за продължаващото му възстановяване дойде на 27 февруари, когато той сподели клип в Instagram, показващ как единият му крак почива, докато другият върти педалите на велоергометър. Той заяви, че ще направи каквото е необходимо, за да се вдигне отново на крака и да бъде готов за следващите си ангажименти.

Ренър също така сподели, че се грижи и за психичното си здраве, отделяйки повече време на почивката и четенето. Той благодари на феновете за подкрепата и търпението, което са му оказали по време на тежкия период.

„Тези повече от 30 счупени кости ще се оправят, ще станат по-силни, точно както любовта и връзката със семейството и приятелите ще се задълбочи. Любов и благословии за всички вас“, написа още Ренър.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари