IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Андрю преговаря с издатели за книгата си

30 март 2023 10 40

Братът на Чарлз иска да бие племенника си по четимост

БГНЕС

БГНЕС

Принц Андрю води усилени преговори с издатели. След като принц Хари постигна голям успех със своите мемоари, неговият чичо върви по стъпките му, опитвайки се да договори най-добри условия за своята книга. И според източници на Острова, намеренията му са доста смели – да го бие по четимост.

Днес братът на настоящия крал е лишен от титла и вече е готов да разкаже своята история. За разлика от сина на Чарлз III, той може да даде гласност на още по-пикантни истории. Въпросът е докъде би стигнал, за да си върне онова, което загуби заради скандала със сексуално посегателство.

„Андрю беше оригиналния „Резервен“ и има много материал. В сравнение с Хари, той има много по-голяма дълбочина на историята, от която да черпи“, каза източник на Mail Online.

Според източника на изданието, чрез книгата Андрю иска да си подобри имиджа в обществото. И първото нещо, което смята да разкрие пред читателите, е за връзката му с Джефри Епщайн, който бе осъден за насилие над жени.

принц Андрю,

БГНЕС

В едно старо свое интервю вторият син на Елизабет Втора опровергава твърденията на потърпевшата Вирджиния Джуфре.

Ще успее ли принц Андрю да постигне успех с книгата си?

Според информатора, братът на Чарлз III е обиден, че са му взели титлата и скоро може да го накарат да напусне дома си, за който е готова да плаща Сара Фъргюсън.

„Основно той иска да изясни нещата“, казва вътрешният човек на изданието. Той обаче не изключва това, че принцът има нужда от постъпления в банковата сметка, защото в момента няма от какво да се издържа.

„Резервен 2.0“ е едно от най-вероятните заглавия за проекта на Андрю, който може и да не е точно в жанр мемоари. Едно е ясно – той има амбициите с написаното да задмине по успех своя племенник, който е във влошени отношения с баща си и брат си.

За коронацията – принц Андрю може да е без церемониални одежди

Сара Фъргюсън готова да подкрепи принц Андрю, ако го изгонят

Принц Андрю следи внимателно кариерата на Хари, защо?

принц Хари,

БГНЕС

Биографичната книга на принц Хари се превърна в най-бързо продаваната нехудожествена книга в Обединеното кралство. От нея са продадени над милион копия по целия свят, като числото расте стремглаво с всеки изминал ден.

Дали Андрю ще успее да продаде и половината от това, което е постигнал неговия племенник, предстои да разберем. Всичко зависи от това колко лична информация е готов да разкрие и дали ще си намери добър издател, който знае как да го промотира на пазара. Въпреки това, има толкова много фенове на кралския двор, които със сигурност ще си купят книгата.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари