IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике наруши мълчанието си: Искам да защитя децата си

29 март 2023 12 30

Футболистът след раздялата с Шакира

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След множеството интервюта, песни и публикации в социалните мрежи от страна на Шакира за раздялата с Жерар Пике, сега е време и футболистът да сподели своята гледна точка.

36-годишният бивш играч на „Барселона“ говори за първи път, след като пътищата му с колумбийската певица поеха в различни посоки. Той даде интервю пред изданието El Pais, където застана срещу критиците, обвиняващи го, че е оставил цялото си семейство заради по-млада жена. Пике бе категоричен, че въпреки раздялата си с Шакира, децата им Саша и Милан остават неговия основен приоритет и най-важен фокус.

Пике сподели, че всеки един родител има едно-единствено задължение и това е да прави неща, които са в най-добрия интерес на децата му. „Въпросът е в защитата им. Това е работата на всички родители. Върху това съм фокусиран и това е ролята ми като баща“, казва той пред El Pais.

Жерар и Шакира обявиха раздялата си през юни миналата година след повече от десетилетна връзка. Двамата се запознават по време на снимките на видеото за песента Waka Waka преди Световното първенство по футбол в Южна Африка. Обявиха връзката си през март 2011 година, а любовта им бе допълнена от двама сина – 8-годишния Саша и 10-годишния Милан.

След раздялата Пике продължи напред с 23-годишната Клара Чиа Марти, с която публикува първата си официална снимка в Instagram миналия месец. Междувременно Шакира започна да пише песни за бившия си мъж, в които индиректно напада и новата му приятелка. Драмата се задълбочи още повече, когато испански медии съобщиха, че изпълнителката е поставила кукла на „Баба Яга“ срещу прозорците на бившата си свекърва, която постоянно да пее новите ѝ парчета.

Най-скорошната песен срещу Пике и Клара бе TQG, в която участва и Karol G. Двете колумбийки пеят за това как наблюдават бившия им партньор да продължава напред след раздяла, а самите те излизат много по-силни от цялата ситуация.

Шакира за трудната година след раздялата с Пике: Трябваше да се справям с много гадости

Драмата продължава – Шакира с нова песен за Пике

Шакира изгражда бетонна стена заради къщата на родителите на Жерар Пике

Относно децата, Шакира също казва, че те са основният ѝ приоритет. В интервю за ELLE през септември, изпълнителката бе категорична, че прави всичко възможно, за да защити синовете си от бъркотията, която родителите им заформиха. „Опитвам се да ги предпазя, защото това е най-важната мисия в живота ми“, каза тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

През ноември Шакира и Пике постигнаха споразумение относно синовете си, в което се казва, че Милан и Саша ще живеят с майка си в Маями, докато баща им остава в Барселона. „Най-големият ни приоритет е да осигурим на децата ни най-голямата защита и безопасност, надявайки се те да продължат да живеят живота си в спокойна и безпроблемна среда“, казват бившите партньори в общо изявление след съда.

За момента не е ясно как точно Пике ще вижда децата си, но източници съобщават, че той е получил разрешение да пътува до Маями по всяко време, като единственото условие е Шакира да има предварително уведомление за неговата визита.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари