IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс повдигна завесата над интимния си живот с Александра Грант

31 март 2023 11 00

Звездата разкри за моментите на „блаженство“ с приятелката си

Getty Images

Getty Images

Киану Рийвс за първи път повдигна завесата над интимния си живот, като си припомни последния си момент на „блаженство“, докато е бил „в леглото“ с Александра Грант. Киану разказа за този сладък, нежен момент, който е споделил с лъчезарната си приятелка в ново интервю за списание People.

На въпроса кой е последният миг на блаженство, който си спомня да е изживял, звездата от John Wick: Chapter 4 каза следното: „Преди няколко дни с моята любима бяхме в леглото. Закачахме се, смеехме се, кикотехме се. Чувствах се страхотно. Просто беше много хубаво да сме заедно“. Това е изключително рядък коментар за Рийвс – да сподели нещо толкова лично за връзката си със среброкосата художничка.

Изданието също така попита актьора кога е танцувал за последен път, на което той отговори: „На сватбата на приятел преди около осем месеца. Понякога съм първият на дансинга, а понякога имам нужда от увещаване. Понякога това е песента, понякога това е човекът. Просто се движа по интуиция“.

58-годишната киноикона на „Матрицата“ и Александра Грант започнаха да се срещат преди много години, но официално се появиха на червения килим като двойка през ноември 2019 г., когато той доведе Александра на LACMA Art + Film Gala, представена от Gucci в Лос Анджелис. Въпреки че никога не е коментирала романса си с Киану, Александра каза пред британския Vogue през 2020-а, че е изненадана от вниманието, което нейната любовна връзка привлича.

„Мисля, че всеки един човек, когото познавах, ми се обади през първата седмица на ноември [2019] и това е очарователно“, каза тя пред списанието. „Но въпросът, който си задавам е: „Дали това е за добро?“ Когато от изданието я попитаха дали потенциално мисли за брак с Киану, тя смени темата с думите: „Любовта на всяко ниво е много важна за мен. Дълбоко ценя преживяванията, които имам, когато съм във взаимоотношения“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари