IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс за „Джон Уик 4“: Най-трудната ми роля досега

14 февруари 2023 18 00

Актьорът споделя, че физическата работа е била доста изморителна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Заснемането на четвъртия филм от поредицата „Джон Уик“ определено е било предизвикателство за Киану Рийвс.

Канадският актьор, който влиза за пореден път в главната роля, казва, че снимките този път са го доближили до ръба на физическите му способности. Допълва, че това със сигурност е коренно различно преживяване, което не е изпитвал до този момент, въпреки богатата си кариера и опита пред камера.

„Четвъртият филм за Джон Уик беше най-трудната роля във физически план, която трябваше да играя в кариерата си досега“, казва 58-годишният Рийвс в интервюто си за Total Film. Допълва, че е трябвало да премине през сериозни тренировки с професионалисти, за да може да бъде във форма и да издържи на физическото натоварване.

Киану споделя, че част от каскадите, които ще видим на големия екран, са направени изцяло от него, включително бързото каране на коли. По думите му, тези сцени са били извисени на съвсем друго ниво, като автомобилите са се въртели на 180 градуса, имало е дрифт и какво ли още не. „Беше наистина много забавно да получа шанс да науча тези умения и да ги приложа“, казва още Рийвс за снимките в Париж.

След като снимките приключват, Киану прави щедър подарък на каскадьорския си екип, състоящ се от четирима души – Брус Консепцион, Джеръми Маринас, Дейв Камарило и Ли Кианг. Всеки един от тях получава персонализирано гравиран часовник Rolex Submariner. Подаръкът бе връчен по време на вечеря в Париж през октомври 2021 година.

Вътрешността на всеки един от часовниците е гравирана със специално съобщение до човека, който в един или друг момент се е представял за Киану Рийвс на екрана. Джеръми Маринас сподели снимка на часовника в социалните мрежи, наричайки го „най-добрия подарък“. На задната част на аксесоара е изписано: „Петорката на Джон Уик“ и съобщението: „Джеръми, благодаря ти“, подписано от Киану Рийвс.

Кой е най-добрият човек на света? Киану Рийвс, разбира се!

Киану Рийвс протяга ръка на болни от рак

Заплатата на Киану Рийвс в „Матрицата: Възкресения“ беше разкрита

Рийвс никога не е спирал да прави мили жестове, доказвайки че е един от уникалните мъже не само в Холивуд, но и в света.

През юли 2019 година, по време на снимките на Biil and Ted Face the Music, актьорът забелязва надпис на нечия морава в Луизиана, където филмът се снима. Написаното гласи: “Ти ми спираш дъха“. Съобщението беше препратка към известен момент, в който Рийвс казва същото на публиката по време на конференция за играта E3.

След като вижда надписа, актьорът спира колата си, кляка на тревата и пише: „Стейси, ти ми спираш дъха!“, допълвайки го със своя подпис.

Малко по-късно жена в Туитър признава, че тя е написала първия надпис и сподели снимка с Рийвс, за да го докаже. „Еха! Вчера беше сбъдната мечта! Знаехме, че Киану Рийвс снима на няколко пресечки от нас, така че със сина ми решихме да му направим надпис. Няколко коли спряха, но от едната слезе самият той! Той наистина спря!“, пише въпросната Стейси.

Що се отнася до „Джон Уик 4“, официалният трейлър беше пуснат през ноември 2022 година. Филмът трябваше да направи премиерата си на 22 май 2022 година, но плановете бяха изместени с година напред.

„Джон Уик 4“ трябва да излезе в кината на 24 март.

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари