IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра с нови снимки на 1-годишната си дъщеря

30 март 2023 18 00

Този път момиченцето присъства на гримирането на майка си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра Джонас най-накрая си намери придружител за разкрасителните си сесии.

Актрисата сподели няколко снимки в социалните мрежи, с които показа как се приготвя за светско събитие, а в ръцете ѝ лежи едногодишната ѝ дъщеря Малти Мари. На един от кадрите Приянка прави патешка физиономия, докато към нея се приближава пухкава четка за грим, а красивото момиченце гледа към майка си. „Гримиране с мама“, написа Чопра към снимката.

Докато в началото Приянка и съпругът ѝ Ник Джонас не споделяха много снимки на дъщеричката си, в последно време те радват последователите си с различни фотосесии на Малти. Момиченцето дори вече присъства и на първото си светско събитие, наблюдавайки как баща ѝ получава звезда на Алеята на славата заедно с братята си Ник и Кевин Джонас. Това беше и първият път, в който лицето на Малти бе показано пред света.

През изминалия уикенд Приянка сподели още снимки на дъщеря си, включително една, на която Мари спи сладко в голямо легло. Освен това актрисата публикува и два чифта маратонки – един голям и един малък – показвайки как Малти и Ник вече споделят общ вкус за модата.

Малко по-рано през годината Чопра сподели видео, с което промотира новия сингъл на Jonas Brothers, носещ името Wings. В клипа се вижда как Ник върви към сцената, а в ръцете си държи Малти Мари, показвайки ѝ различните декори и инструменти, с които татко ѝ си има работа. Музикантът е сниман в гръб и носи цветна риза, като в едната си ръка държи дъщеря си, а в другата – малки слушалки, които по-късно най-вероятно са се озовали на ушите на Малти, защитавайки я от силния шум около сцената.

За появата си на Алеята на славата в Холивуд Малти Мари, която стана на годинка в началото на годината, носеше бежово пухено яке, под което беше облечена с бял комплект. Визията ѝ бе завършена с красива розова панделка и малки златни обеци.

„До моята красива съпруга, ти си спокойствието в лудостта, устойчивостта в бурята и обичам да съм женен за теб. Това е най-големият подарък. Обичам да съм родител с теб, така че, Малти Мари, здравей, скъпа. Нямам търпение да дойда с теб тук след 15 години и да те излагам пред приятелите ти“, каза Ник от сцената.

Преди важната церемония двойката пазеше лицето на Малти в тайна, като на снимките в социалните мрежи то беше или покрито с емотиконки, или въобще не беше обърнато към камерата.

Любов като никоя друга: Приянка Чопра с нови снимки на дъщеря си

Приянка Чопра сподели нови снимки с дъщеря си Малти Мари

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си за първи път

В края на миналата година Приянка и дъщеря ѝ участваха заедно в първата си фотосесия, заставайки на корицата на британския Vogue. Тогава лицето на Малти отново беше скрито, като момиченцето беше с гръб към камерата и се бе сгушило в прегръдките на майка си.

Говорейки за дъщеря си, Чопра сподели, че вече най-накрая има чувството, че е намерила стабилна основа след постоянното пътуване и работене в продължение на 20 години. Допълва, че винаги иска да има наблюдение над Малти, като в детската стая е поставила седем камери. „Няма нищо по-удовлетворяващо от това да видя лицето ѝ рано сутрин“, категорична е актрисата.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари