IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски се радва на времето си в Токио

3 април 2023 15 00

На фона на скандалите около бившия ѝ съпруг и горещите ѝ снимки с Хари Стайлс

Getty Images

Getty Images

Емили Ратайковски не обръща внимание на скандалите около бившия си съпруг, нито на коментарите, които предизвикаха страстните ѝ целувки с Хари Стайлс. Моделът сподели със своите фенове няколко снимки от Токио, от които става ясно, че си е прекарала чудесно времето в японската столица.

31-годишната Емили наскоро предизвика вълни от коментари, след като беше заснета да се целува на улицата с 29-годишния Стайлс, който до неотдавна беше гадже на нейната приятелка и колежка от Холивуд – Оливия Уайлд.

Изпълнителят на As It Was беше в Страната на изгряващото слънце по време на поредицата от концерти от азиатската част на своето турне Love On Tour. Именно докато беше в Азия, се появиха и слуховете около Хари, че той е започнал да се вижда с нова жена, но полага много усилия, за да запази името ѝ в тайна.

Сега Ем Рата се завърна в социалните медии с множество снимки от японската столица, където видимо се е наслаждавала на различни туристически дейности с двегодишния си син Силвестър, когото споделя с бившия си Себастиан Беър-Макклард.

Ратайковски е следвана от 29,9 милиона последователи, за които стана ясно, че моделът се е насладил истински на японската кухня, на завладяващата светлина в музея TeamLab и др. Звездата от музикалния видеоклип на Робин Тик Blurred Lines озаглави снимките си от Токио с емоджи с японския флаг.

И докато една приятелка на Емили е включена в нейния слайд от кадри, феновете бързо отбелязаха, че г-н Стайлс не се вижда никъде.

Преди дни се появиха и информациите, че Емили е помолила Оливия за „прошка“, след като е нарушила женския или по-скоро приятелския код за лоялност.

Колкото до нейният собствен бивш мъж – продуцентът Себастиан, той беше обвинен в неправомерно сексуално поведение миналата седмица, след като 24-годишна жена каза, че той се е „възползвал“ от нея, когато е била на 17.

Самата Ратайковски обяви, че се развежда с Беър-Макклард заради неговите постоянни изневери.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари