IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито – Кейли Куоко роди първото си дете

3 април 2023 17 40

Актрисата стана майка в края на март

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейли Куоко и приятелят ѝ Том Пелфри официално са родители на първородното си дете!

Раждането е било в края на март, но двойката сподели новината на 1 април, карайки много от феновете да се чудят дали това не е просто шега. За да ги успокоят и да затвърдят новината, гордите родители показаха и първите семейни снимки в социалните мрежи. Така те споделиха пола и името на бебето, описвайки го като „новата светлина на нашите животи“.

От публикацията става ясно, че детето е момиченце и се казва Матилда Кармин Ричи Пелфри. Кейли благодари на лекарите, сестрите, семейството и приятелите, които са ѝ помогнали да премине успешно през последните няколко дни. „Ние сме изпълнени с радост и благодарност за това малко чудо. Том Пелфри, не мислеше, че мога да се влюбя още повече в теб, но и това се случи“, допълни Куоко.

40-годишният актьор също отбеляза раждането на детето си, споделяйки негови снимки, придружени с цитат от ислямския поет Руми. „Ти си душата на Вселената. И твоето име е Любов. Сърцето ми е пълно с любов и благодарност за това чудо“, написа той. От описанието става ясно, че Матилда се е родила на 30 март, а Пелфри благодари на Куоко за силата и смелостта, показани в родилното отделение.

Малко преди раждането източник сподели пред списание People, че 37-годишната актриса няма търпение да види първото си дете и е напълно готова за големия ден. По думите на вътрешния човек, Куоко и Пелфри са затвърдили връзката си още повече по време на подготовката за родителство.

„Тя е много влюбена и се разбира чудесно с Том, което прави нещата още по-добри. Тя най-накрая намери своята сродна душа“, допълва източникът. Казва също, че Куоко няма търпение да види как с Пелфри ще влязат в ролята си на родители и вярва, че половинката ѝ ще бъде напълно отдаден баща, който ще помага във всеки един момент.

„Кейли е спокойна относно ролята на Том като половинка и баща, спокойна относно големите промени, които бебето ще донесе в животите им, и спокойна относно работата си. Те се приготвят за раждането, което е съвсем скоро. Тя се намира в чудесен период от живота си“, казва още източникът преди появата на Матилда.

Кейли Куоко и Том Пелфри обявиха през октомври, че ще стават родители. Тогава актрисата сподели снимки в социалните мрежи, включително една с торта, пълна с розов крем, показващ, че двойката очаква момиченце. В колекцията бяха включени и кадри на положителния тест за бременност, наедрялото коремче на Куоко и бебешки дрешки.

Малко след споделянето на новината, Пелфри заяви пред Extra, че е много развълнуван от появата на дъщеричката си. „Това е най-прекрасното нещо. Чувствам се благословен... голям късметлия... щастливец. Всеки се чувства добре“, каза той тогава.

Във форма за лятото: Диетата на Кейли Куоко

Грим пролет/лято: Примерът на Кейли Куоко

Кейли Куоко излиза с колега

Куоко и Пелфри се срещат на премиерата на сериала Ozark, където се влюбват от пръв поглед. Актрисата от „Теория за големия взрив“ споделя, че е била заведена на събитието от мениджъра си, където се запознава с бъдещата си половинка. По думите ѝ, „сякаш ангелите започнаха да пеят и всичко беше перфектно“.

Двойката потвърди връзката си няколко месеца по-късно, присъствайки на първото си публично събитие заедно. Тогава те седяха един до друг по време на церемонията по откриването на звездата на Алеята на славата на продуцента Грег Берланти.

На наградите „Еми“ Куоко и Пелфри дебютираха връзката си и пред елита на Холивуд. Тогава и двамата бяха номинирани за награда, като Кейли се бореше за най-добра главна женска роля в комедиен сериал за „Стюардесата“, а половинката ѝ се опита да спечели за най-добър гост-актьор в драматичен сериал за „Озарк“.

През 2018 година Куоко сподели в интервю, че все още не е готова за деца, но някой ден би искала да има такива. Е, очевидно този ден най-накрая дойде и актрисата вече се радва на здраво и красиво момиченце.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари