IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от „Анатомията на Грей“: Имах 2 минути да спася трите си деца, преди пожарът да ги изпепели

4 април 2023 14 50

Катерина Скорсоне разказва за ужасния инцидент, който оставя семейството ѝ без дом

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Катерина Скорсоне вече гледа на живота с ново чувство за благодарност, след като губи почти всичко в ужасяващ пожар, изпепелил дома ѝ.

Актрисата, позната от сериала „Анатомията на Грей“, публикува в социалните мрежи серия от снимки на последиците от огъня, описвайки подробно през какво е трябвало да премине цялото ѝ семейство. Инцидентът се случва преди няколко месеца, като Скорсоне казва, че тя и близките ѝ са имали изключителен късмет, защото са се спасили, докато огънят убива и четирите ѝ домашни любимци.

От описанието става ясно, че всичко се случва, докато актрисата приготвя децата си за лягане и тъкмо е приключвала с къпането им. Тогава димът е започнал да се просмуква през фугиращата смес около ваната. Когато поглежда надолу по коридора, Скорсоне вижда гъст черен дим, който вече се бил образувал и изпълвал къщата. Тя веднага започнала да обмисля варианти как да изведе трите си дъщери – 3-годишната Лъки, 6-годишната Палома и 10-годишната Елиза, които споделя с бившия си съпруг Роб Джайлс.

„Имах само две минути да изведа трите си деца от къщата и трябваше да бягаме боси. Но успяхме да се измъкнем. И затова съм вечно благодарна“, пише актрисата. Допълва, че сърцето ѝ е разбито от загубата на домашните ѝ любимци, но се радва, че ги е имала в живота си и е можела да се радва на любовта им.

Наред със снимки от последствията от пожара и спомени за любимите животни на семейството, Скорсоне сподели и уроците, които е научила от травматичното преживяване. „Това, което научихме е, че единственото нещо, което има значение, са хората и съществата, които обичаш. Единственото нещо, което има значение, е общността. Нямаше да сме тук без нея и сме толкова благодарни“, пише актрисата.

Катерина, която влиза в ролята на Амелия Шепърд в „Анатомията на Грей“, сподели също и за подкрепата, която получава от членовете на местната общност и приятелите, които са ѝ помогнали през трудното време.

„Това е любовно писмо до невероятните хора, които се появиха, и невероятните начини, по които помогнаха. Благодаря на пожарникарите и следователите. Благодаря на съседката ми, която отговори на неистовите ми почуквания на вратата ѝ. Благодаря на родителите в училището на децата ми, които изпратиха играчки и книги, на приятелите ми от „Анатомията на Грей“, които изпратиха дрехи и консумативи, и на сестрите ми, които долетяха, за да се погрижат за логистиката, за да мога да бъда с децата си“, написа Скорсоне.

Актрисата допълва, че пуска тези снимки, за да почете мястото, което някога е наричала дом, да се сбогува с животните, които е обичала толкова дълбоко, и да отбележи, че единственото, от което хората имат нужда е един от друг.

В коментарната секция Скорсоне получи подкрепа от фенове, приятели и колеги, които изразиха своето възхищение от силата и упоритостта на актрисата. Крис Кармак, който играе Линк Линкълн в „Анатомията на Грей“, пише, че никога не би искал да се сблъсква с такова нещо, но ако му се наложи, би искал да може да покаже същия пример за благодарност, както колежката му.

Паулина Порижкова за пожара в дома ѝ: Загубих всичко, което имах

Домът на Кидман заплашен от пожар, дарява половин милион

Родителите на Чарли Шийн изчезнаха при горски пожар в Калифорния

Самопожертвователността и любовта на Скорсоне към семейството ѝ не е чужда на феновете ѝ. Актрисата често се хвали с децата си в социалните мрежи, като една от последните ѝ публикации е в чест на световния ден на хората със синдром на Даун. Показвайки дъщеря си Пипа, която живее с болестта, актрисата написа, че любовта се крие в това да бъдем истински и без преструвки.

В интервю за People през 2020 година Скорсоне казва, че първоначално е била уплашена след раждането на Пипа, но постепенно е започнала да променя перспективата си и да вижда, че заболяването на дъщеря ѝ всъщност не е толкова страшно, колкото всеки си мисли.

„Изведнъж всичко ми стана кристално ясно. Няма стандарт или норматив за перфектен човек. Метриките за съвършенството са произволни и наложени в услуга на онези, на които им пасват. Дъщеря ми е съвършена. Точно по начина, по който е“, категорична е актрисата.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари