IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Фокс остава в болница след здравословни усложнения

19 април 2023 14 50

Актьорът бе заменен от дубльор за снимките на филма Back to Action

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейми Фокс остава под медицинско наблюдение след здравословните усложнения, които получи преди седмица.

Според People, 55-годишният актьор все още се намира в медицински център в Джорджия, където му правят тестове, за да се разбере причината за влошеното му здраве. Новината за проблемите на Фокс беше споделена от дъщеря му Корин, която помоли журналистите и феновете да оставят семейството на мира в този труден период. Тя не разкри подробности за състоянието на баща си, нито и каква е първоначалната причина за приема му в болница.

„В момента му правят тестове и се опитват да разберат какво точно му има“, казва източник пред CNN.

През последните седмици Фокс беше в Атланта, където снимаше новия си филм Back in Action, в който си партнира с Глен Клоуз и Камерън Диас. По информация на местните медии, здравословните проблеми на актьора нямат нищо общо със снимките, като не се съобщава за контузия или спешна помощ. В някои таблоиди се появиха твърдения, че Фокс е бил закаран с линейка до болницата, но тези слухове бързо бяха опровергани.

Преди няколко дни източник сподели пред списание People, че актьорът бавно се възстановява, но все пак ще остане в болницата за наблюдение. Дъщеря му Корин каза, че бързите реакции и чудесната грижа на лекарите сериозно са помогнали за стабилизиране на ситуацията.

Първоначално снимките на Back in Action бяха спрени, но процесът бе възстановен във вторник, когато на снимачната площадка се завърна Камерън Диас и дубльор на Фокс. Приликата между Джейми и неговият заместник е толкова голяма, че някои фенове помислиха, че това е истинският актьор. Той беше облечен с черни дънки и черна тениска, комбинирани с бели маратонки и сиво яке. До него Диас носеше бял пуловер, сини дънки и бели маратонки.

За последно Фокс беше забелязан на снимачната площадка на 10 април. Филмът Back in Action ще бъде голямото завръщане на Камерън Диас към киното след последната ѝ роля в „Ани“ през 2014 година. Проектът е под шапката на Netflix, откъдето отказват да споделят детайли за историята и каква ще бъде точно ролята на Диас.

Край: Джейми Фокс и Кейти Холмс се разделиха

Джейми Фокс се възстановява след медицинско усложнение

Джейми Фокс се извинил на Круз, че спи с бившата му

Източник споделя, че Фокс е бил основна движеща сила за завръщането на актрисата към киното. „Когато този проект ѝ беше предложен и тя беше потърсена и насърчена от Джейми Фокс, с когото се познава и е работила през годините, тя реши да го приеме“, казва близък до Диас.

До момента не се знае премиерната дата на Back in Action, като излизането на филма може да се забави заради здравословното състояние на Джейми Фокс.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари