IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне продължават да се виждат

11 май 2023 08 40

Какво ги свързва?

Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се разделиха миналото лято. След края на връзката им актьорът започна период на мимолетни романи, докато моделът се потопи в работата си. Но въпреки това те не спряха да общуват. Бившите партньори все още се виждат. А причината се оказа – кучето им Сали.

Според Daily Mail двамата все още поддържат връзка, тъй като те се грижат заедно за домашния си любимец. Те са в страхотни отношения, виждат се непрекъснато“, потвърди източник, близък до звездната двойка.

Имайте предвид, че знаменитостите се разделиха след петгодишна връзка. По-късно Леонардо беше забелязан в компанията на много момичета. По-специално се заговори за романи с модели като Джиджи Хадид и Ирина Шейк.

Актьорът бе забелязан и с доста по-младата манекенка Идън Полани, която е едва на 19 години. Тогава тръгнаха и коментари, че звездата от „Титаник“ избира все по-млади момичета за връзки, но близки до Лео опровергаха тези твърдения и заявиха, че между двамата няма нищо особено.

Източник коментира пред People, че Лео и Идън съвсем случайно са били настанени един до друг на партито и това, че актьорът седи до някое момиче, не означава, че той се среща с нея.

Засега като че ли звездата не е успял да намери нова половинка. Но и не спира да се забавлява. 48-годишният актьор бе забелязан и на скъпа яхта в Сейнт Барт, заобиколен от красиви и млади модели.

Това е нещо, което той обича да прави още преди връзката си с Мороне. Тогава той беше известен с това, че се появява на много партита с млади красиви момичета.
Кой знае, може би именно там Ди Каприо ще срещне следващата си голяма любов.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари