IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлот е копие на Кейт Мидълтън в нов портрет за рождения си ден

2 май 2023 18 00

Единственото момиче в семейството на принца и принцесата на Уелс навърши 8 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Май месец определено ще бъде събитиен за кралското семейство. Освен коронацията на Чарлз на 6 май, принцеса Шарлот отпразнува осмия си рожден ден на 2 май, а принц Хари съвсем скоро ще отбележи четвъртия рожден ден на сина си Арчи.

И докато празненствата за Арчи ще бъдат в Америка точно по време на коронацията, то тези за Шарлот се проведоха няколко дни преди това. Единственото момиче в семейството на Уилям и Кейт навърши 8 години на 2 май и получи познат подарък – официален портрет, направен от майка му. Близкият кадър показва Шарлот с голяма усмивка, почиваща си върху плетен стол или хамак. Малката принцеса носи лятна бяла рокля с къси ръкави и сини цветчета от марката Trotters.

Снимката е направена от Кейт Мидълтън на територията на замъка Уиндзор през изминалия уикенд. По този начин принцесата на Уелс спази традицията да снима всяко едно от децата си за важни поводи. До този момент всеки един официален портрет на Джордж, Шарлот и Луи, показан пред обществеността, е направен от Мидълтън. Самата тя се описва като страстен фотограф и дори направи изложба по време на пандемията, събирайки на едно място снимки от фенове, изобразяващи изолацията във Великобритания.

„Принцът и принцеса на Уелс с радост споделят новата снимка на принцеса Шарлот преди нейния рожден ден утре“, написаха от двореца в официално съобщение. Кадърът бе публикуван и в социалните мрежи с пожелание за щастлив рожден ден и емотиконка на торта и балон.

Миналата година, по случай седмия рожден ден на Шарлот, Кейт и Уилям споделиха две нови снимки на дъщеря си. На една от тях тя позира заедно с домашния любимец Орла, а на друга принцесата седи на тревата в семейния дом Anmer Hall, заобиколена от люляци. Тогава тя носеше син пуловер върху бяла риза с яка, а косата ѝ бе разделена на асиметричен път и пусната свободно.

Тази година рожденият ден на Шарлот ще премине под знака на подготовката за коронацията на дядо ѝ Чарлз. Очаква се момиченцето да присъства дейно в събитието заедно с братята си Луи и Джордж. Най-големият син на Уилям и Кейт дори ще бъде плътно до бъдещия крал, като ще служи като един от пажовете, които придружават Чарлз навсякъде.

Преди коронацията кралското семейство се подготвя дейно, включително и с избора на тоалети. Преди няколко дни Кейт сподели, че има няколко идеи и намекна, че най-вероятно ще заложи на синия цвят. Феновете са сигурни, че тя ще намери начин да се координира с дъщеря си и двете отново ще бъдат в центъра на вниманието, що се отнася до модата.

Принцеса Шарлот също така ще гледа с гордост как баща ѝ изнася специална реч в чест на Чарлз. Очаква се тя и братята ѝ да се возят в карета от Уестминстърското абатство до Бъкингамския дворец. Те също така може да се присъединят към новите крал и кралица на балкона на замъка, за да помахат на публиката долу.

Шарлот и Луи също ще имат роля на коронацията на Чарлз

Разпродадоха модел рокля, носена от принцеса Шарлот

Кошери и голф игрище в новото училище на Джордж, Шарлот и Луи

Новата снимка на принцеса Шарлот идва само няколко часа след друг специален портрет в семейството. В събота Уилям и Кейт отбелязаха 12 години от сватбата си, споделяйки снимка, на която карат колела в Норфолк миналото лято. Миналия месец пък принц Луи навърши пет години и получи две нови снимки, като този път традицията бе нарушена и те бяха направени от професионален фотограф. Кейт обаче отново имаше участие, след като се появи на един от кадрите.

За още новини от света на британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

джони ( преди 11 месеца )
Напротив, изключително прилича на бащата Уилиам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар