IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблемите на многодетния татко – Ник Кенън объркал майките на децата си

18 май 2023 10 40

Водещият споделя, че изпратил грешни картички за Деня на майката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

12 е доста голямо число, особено ако говорим за деца, и Ник Кенън много добре знае това.

Водещият, който е един от многодетните татковци в развлекателната индустрия, призна, че е трябвало да се справя с доста срамен момент преди няколко дни. Тогава в САЩ се отбеляза Деня на майката и всеки един използва различни начини, за да поздрави жената, която му е дала живот или го е направила баща. Кенън се опита да бъде мил като останалите си сънародници, но планът му не проработи както трябва.

В епизод от сутрешното си шоу водещият разкри, че е написал лични бележки на шестте жени, от които има общо 12 деца. Той бе категоричен, че думите са идвали от сърцето му и застава зад всяка една от тях. Проблемът обаче идва, когато е трябвало бележките да бъдат изпратени. Тогава, незнайно как, Кенън бърка получателките.

Водещият заяви, че е направил всичко, каквото трябва, за да може празникът да бъде специален за всяка една от дамите, превърнали го в баща. Допълни, че е могъл просто да изпрати някого от екипа си, за да вземе по едно цвете на жените, но е решил, че трябва да им покаже как се чувства наистина и да говори от сърцето.

„Но обърках картичките. И изведнъж една майка чете как се чувствам относно друга майка...“, оплака се Ник в ефир. След като колежката му и публиката започнаха леко да се смеят, водещият допълни, че ако просто е бил направил нещо тривиално, като всеки друг мъж на Деня на майката, е щял да си спести тези проблеми.

Дано нито една дама не се е обидила твърде много, защото, ако започнат дела за попечителство срещу Кенън, той ще има да се разхожда по съдилища доста дълго време. Комикът е баща на общо 12 деца от шест различни жени. Близнаците Морокан и Монро са от бившата му съпруга Марая Кери, следващата двойка близнаци – Зион и Зилион, както и дъщеря му Беаутифул Зепелин са от Аби де ла Роса. Синовете Райс и Голдън, както и дъщерята Пауърфул са от Британи Бел, синът Леджъндери е от Бри Тиеси, а дъщерята Оникс е от модела Ланиша Кол.

Съвсем наскоро Кенън стана баща и на момиченцето Хало Мари с Алиса Скот. Двамата имаха и син Зен, който обаче почина на 5 месеца след усложнения от мозъчен тумор.

Бащинството на 12 деца никак не е лесна задача и идва със своите предизвикателства. Самият Кенън признава за това, но също така е решен да направи всичко възможно, за да осигури стабилност и сигурност на всеки един от наследниците си, както и на майките им.

Половинката на Ник Кенън: Нямам против, че ще има 8 деца

Почина 5-месечният син на Ник Кенън

Ник Кенън се подигра с екссъпругата си Марая Кери

По време на епизод от предаването The Checkup with Dr. Agus през декември, преди да се роди последното му дете, комикът говори малко повече за ролята си на родител. Признава, че изпитва огромна вина, защото не може да прекара достатъчно време с всяко едно от децата си. „Първо, защото постоянно работя, и второ, защото просто времето не ми стига“, казва той.

Няколко месеца по-късно Кенън сподели, че всичко се крепи на правилния баланс. „Всеки си мисли, че става въпрос за управление на времето. По-скоро става въпрос за управление на енергията. След като сме заредени, нещата стават по-лесни. Ако има дори и най-малката промяна, това размества целия график“, казва водещият.

Единствената цел в момента за Ник е да осигури на всяко едно от децата си светло и успешно бъдеще.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари