IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След години в конфликт - Бритни Спиърс се събра с майка си

26 май 2023 08 40

Двете разговаряли в присъствието на Сам Асгари

Getty

Getty

Майката си е майка! След като години наред Бритни Спиърс бе в конфликт със своята, дойде време, в което да се опре на нейното рамо. Певицата не си говореше с нея и баща си заради дългите години на попечителство над нея. Ала явно вече е отворила нова страница от живота си и е готова да им прости. 

По данни на TMZ, певицата е поканила Лин Спиърс в дома си в Южна Калифорния, където двете са разговаряли за около половин час. На тяхното събиране е присъствал Сам Асгари.

Според източника на изданието, известната изпълнителка сама е пуснала 68-годишната си майка в дома си била готова да навакса пропуснатото време. 

Виждането между майка и дъщеря дойде след като двете имаха доста противоречия, свързани основно с това, че звездата дълго време не можеше да взема сама решения за живота си. И това продължи до края на 2021 г. 

По данни на споменатото издание, Лин Спиърс е взела самолет от Луизиана и е кацнала в Лос Анджелис в сряда, 24 май. Оттам тя взела такси, за да я откара до имението на Бритни. 

Източникът уточнява, че певицата е била наясно, че нейната майка ще я посети, но не знаела кога и в колко часа. Той не посочва дали двете напълно са се помирили, но това, че прекарали половин час заедно е добър знак за техните отношения. 

Смята се, че Лин Спиърс е направила първата крачка, за да оправи нещата с дъщеря си. След като си тръгнала, изпълнителката е забелязана на разходка със съпруга си, като била във видимо добро настроение. 

Бритни неведнъж критикува майка си в социалните мрежи

Припомняме, че освен с баща си Джейми, който бе нейният основен настойник, Бритни се караше неведнъж и с майка си. Като социалните мрежи бяха нейната трибуна, от която изливаше гнева си към тях и сестра си. 

Миналата есен Спиърс разкритикува Лин за пореден път, след като я помоли да я отблокира в Instagram.

„Моля се всички да горите в ада!!!“, написа тя заедно с някои нецензурни изрази по адрес на нейната майка. 

По думите на Бритни, Лин Спиър не е светица и целият свят трябва да знае това. Тогава тя призна през сълзи, че когато баща й е искал да я остави в психиатрична клиника, нейната майка така и не се застъпила за нея. 

Певицата споделя за травмите, причинени от нейните родители

На няколко пъти звездата разказва за своето психично здраве, причинени не само от славата, но и от тормоза, упражнен от нейните най-близки хора. 

„В продължение на 13 години трябваше да се срещам с лекари всяка седмица, за да споделям миналото си, което го влоши!!! Що се отнася до цялото ми семейство, включително брат ми, сестра ми, братовчеди, лели, чичовци и, по дяволите, цялата публика… бяха или убити с камъни, или пияни“, написа тя в социалната мрежа. 

Какво се случва с брака на Бритни Спиърс?

Отлагат скандалните мемоари на Бритни Спиърс

Проблеми в рая – Бритни Спиърс свали брачната си халка

През август 2022 г. Лин Спиърс сподели стара снимка с известната си дъщеря и изтъкна, че е направила всичко възможно, за да я подкрепи. Тогава тя пожела да се видят и изгладят недоразуменията помежду си. 

„Бритни, през целия ти живот се опитвах да подкрепя мечтите и желанията ти! Освен това се опитах да ти помогна да излезеш от трудностите! Никога не съм и няма да ти обърна гръб!“, написа тя в Instagram. 

След като певицата продължава да споделя странни постове в социалните мрежи и се заговори, че може да се е разделила със Сам Асгари, нейните фенове са на мнение, че тя има нужда от подкрепата на родителите си или поне истински приятели, с които може да сподели как се чувства заради това, че не е виждала синовете си от дълго време. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари